Prognose ADO Den Haag – Ajax: met boter en suiker

Na de galavoorstelling van Ajax tegen Barcelona wacht vanmiddag een duel van een heel ander kaliber: de eredivisiewedstrijd tegen het laag geklasseerde ADO Den Haag. Wat gaat het worden? Check onze betrouwbare prognose.

Voor Ajax-trainer Frank de Boer en zijn jongens/mannen  is de missie duidelijk: doorgaan op de dinsdag ingeslagen weg en het zou tegen ADO Den Haag een gevalletje boter-en-suiker moeten worden.

Teruggekeerd in de selectie is Bojan Krkic, de huurling van het dinsdag vernederde Barcelona. De kans dat de Spanjaard een basisplaats krijgt tegen ADO lijkt echter klein. Ons advies: handhaaf dezelfde basisopstelling.

Betrouwbare prognose: trainer De Boer handhaaft inderdaad dezelfde opstelling en zijn spelers handhaven dezelfde instelling. Gevolg: Ajax is oppermachtig. Bij rust staat het al 2-0  (Hoesen, Fischer) en na rust wordt dat uitgebouwd naar een soeverein nulletje van 4 of 5. Prima middag voor Ajax, dus.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.