Verdomme, niks meer om over te klagen!

Kijk na de 1-1 tegen ADO, dan kun je zo heerlijk klagen, schelden of zeiken over het spel en de spelers. Maar na de 5-0 op Willem II is er vrij geen enkele reden om op Ajax kritiek te hebben. Jammer, want daar zijn wij voetballiefhebbers nou net zo goed in!

Milik, fantastische wedstrijd. Klaassen tikt de laatste doelpunt er met zoveel gevoel en klasse, niks op aan te merken. Andersen was de hele avond geweldig. Op een gegeven moment ga je als blogger gewoon ergens naar zoeken om over te klagen, maar dat lukte gisteravond gewoon niet. Het was gewoon genieten. Maar gelukkig hebben we dan altijd nog de Publieke Omroep. Marthe Naber Heuer heeft haarfijn vastgelegd op de camera hoe het is om Ajacied te zijn.

Het kankeren, het vloeken en tieren, het juichen, de sfeer, het meeleven en adoreren van de club. Op een avond zoals gisteren is dat toch het mooiste wat er is? Om dat gevoel nog even langer vast te houden staat hieronder een mooie docu van 10 minuten hieronder voor u als kijktip.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.