Ajacieden opgeroepen door Hiddink

Over twee weken staat de derde ronde van interlands onder Guus Hiddink voor de deur. Eerst moet Nederland een vriendschappelijk duel afwerken met Mexico, een paar dagen later is Letland aan de beurt. De KNVB maakte vandaag de voorselectie bekend en daar zitten een viertal Ajacieden bij.

Naast Cillessen, Veltman en Van Rhijn is ook Davy Klaassen opgeroepen om de eerste trainingen bij te mogen wonen. Uiteindelijk zullen nog 3 mensen afvallen want Hiddink mag maar 23 spelers meenemen in de uiteindelijke selectie. De wedstrijd tegen Mexico is op 12 november 20:30 in de Amsterdam Arena waar ook de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland gespeeld zal worden. Die is op 16 november en begint vroeg: 18:00.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.