Persco: Frankie wil Urk filleren

Urk, visserdorpje en voormalig eiland in de polder, waar morgen de fans Ajax-fans gewoon naar toe kunnen ondanks de straf van de KNVB. Urk, daar moet Ajax naar toe voor de wedstrijd in de derde ronde voor de KNVB Beker. Urk, Urk, Urk, vis eet je met een vurk.

Na de amateurs van JOS staat nu Urk op het menu. Met als hoofdingrediënten Milik en Menig die allebei mogen starten morgen. Moisander en Sigthorsson mogen garen op de bank en mogelijk mag Kishna wel mee doen als sausje voor erbij, mits zijn knie weer hersteld is.

In de persconferentie van vanmiddag stelde De Boer dat hij Urk wil oprollen. Uw huisanalist is het daar wel mee eens, maar dan wel de schol eerst paneren, daarna pas oprollen en vervolgens in de oven met een aardappelsalade. Hier het recept: Belgen noemen schol een pladijs. Weer wat geleerd.

Het is goed dat Zivkovic eindelijk weer eens speelt, anders had hij net zo goed bij FC Groningen kunnen blijven omdat hij tot nog toe bijna het hele seizoen in Jong Ajax speelt. De jonkies moeten zoveel mogelijk ervaring opdoen, Denswil, Menig, Riedewald, Zivkovic en Ligeon zitten allemaal dicht tegen een startplek aan en gelukkig is er dan altijd de KNVB beker om ze de tijd te geven, ook als is het tegen Urk.

Hier het interview met Frank de Boer:

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.