Milik genomineerd voor Golden Boy Award.

Milik de nieuwe Golden Boy?

De Golden Boy award, nou als je die wint, dan ben je wat in de voetbalwereld. Echt waar. Kijk maar wie de prijs allemaal gewonnen heeft in de afgelopen jaren: Lionel Messi, Wayne Rooney, Isco, Pogba, Fàbregas, Agüero, Ballotelli en Götze bijvoorbeeld. En nu is Milik ook in de running voor zo’n hebbedingetje.

In totaal zijn drie spelers bij Nederlansde clubs genomineerd voor de prijs van Tuttosport(De Telegraaf doet ook mee zegt wiki). Tonny Vilhena bij Feyenoord, Jetro Willems bij PSV en Milik bij Ajax. Maar die is feitelijk nog van Bayer Leverkusen dus moeten we die nou echt voor Ajax meetellen? Ach wat maakt het uit, stemmen kan hier: link naar site.

Ik noem het een hebbedingetje, maar zo ziet Milik het zelf ook, zegt zich totaal te focussen op de wedstrijd van vanavond.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.