Van Rhijn in Oranje-selectie

Van Rhijn hier nog in duel met Neymar. (Foto: @Sharpiee6)

Hiddink maakte zijn selectie voor de oefeninterland met Mexico en het EK-kwalificatieduel met Letland vanmiddag bekend. Van Rhijn zit voor het eerst in lange tijd weer bij de voorselectie en hij mag blijven, Fer, Verhaegh, Zoet en Virgil van Dijk zijn degenen die zijn afgevallen.

Van de zomer had Daryl Janmaat steeds de voorkeur van Van Gaal maar onder Hiddink krijgt Gregory van de Wiel weer speeltijd. Met nu dus Van Rhijn als tweede man op de rechtsback positie. Daarnaast zijn ook Cillessen, Klaassen en Veltman geselecteerd voor Oranje. Opvallend is dat Guus Hiddink zijn positie heeft verbonden aan de uitslag van de wedstrijd tegen Letland. Bij verlies neemt hij ontslag maar wat er gebeurt bij een gelijkspel, dat bleef nog vaag. Nu hopen dat die Mexicanen en Letten geen gekke dingen doen en Ajacieden heel houden.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.