Prognose Brazilië-Nederland: Ajax redt Oranje

Het prognoseteam van Ajax-Blog heeft, na twee succesvolle seizoenen bij Ajax, de afgelopen weken ook de uitslagen van de wedstrijden van het Nederlands elftal op het WK voorspeld. Overwegend met succes! Vandaag de laatste betrouwbare prognose van dit WK: Brazilië – Nederland.

Wij van Ajax-Blog prijzen ons gelukkig dat we het prognoseteam ook dit WK hebben kunnen inzetten. De resultaten waren zoals we gewend zijn: in de wedstrijden tegen Spanje, Australië, Chili, Mexico en Costa Rica wisten onze voorspellers de juiste winnaar al te voorspellen: Nederland dus. In de halve finale tegen Argentinië ging het helaas fout, hoewel wel nipt.

Wat wordt het vanavond om 22.00 uur in het sfeervolle Brasilia?

Betrouwbare prognose: Brazilië – Nederland 2-4

Na het licht tegenvallende spel tegen de Argentijnen is Oranje nu weer bij de les. In de eerste helft wordt er achterovergehangen en geleund op de betrouwbare defensie met onder anderen Daley Blind en sluitpost Jasper Cillessen. Toch scoort Brazilië twee keer, onder anderen het shirtje van Neymar treft doel.

Na de rust worden de bordjes echter verhangen. Met de laatste krachten bloeit toch weer het fraaie counterspel van Oranje op, wat resulteert in vier goals. Leuk: Joël Veltman pikt in de slotfase zijn goaltje. Nederland wint met 4-2 en wordt derde: prima prestatie dus!

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.