Prognose Nederland-Argentinië: Ajax redt Oranje

Het prognoseteam van Ajax-Blog heeft de afgelopen twee seizoenen veel juiste voorspellingen gedaan van Ajax-wedstrijden. We prijzen ons gelukkig dat we het team bereid hebben gevonden om tijdens het WK voetbal ook betrouwbare prognoses te verrichten van de wedstrijden  van het Nederlands elftal. Vandaag: Nederland – Argentinië.

Ons prognoseteam heeft dit WK tot nu toe bij iedere wedstrijd van het Nederlands elftal de juiste winnaar voorspeld. Move over octopussen en schildpadden. Zowel Spanje, Australië, Chili, Mexico als Costa Rica werd door onze voorspellers al bij voorbaat naar huis gestuurd. Wat wordt het vanavond om 22.00 uur in Sao Paulo?

Betrouwbare prognose Nederland – Argentinië: 1-0

Het Oranje-feestje gaat onverdroten verder, stelt ons prognoseteam. Ook de zesde wedstrijd op het WK wordt gewonnen, opnieuw met veel dank aan de aanwezige (voormalige) Ajacieden. In de eerste  helft is het vooral Jasper Cillessen die opvalt met enkele schitterende reddingen, die nodig zijn na acties van Lionel Messi.

Na rust worden de bordjes echter verhangen. Messi valt namelijk geblesseerd uit na een forse overtreding van Daley Blind. Gelukkig verder niet al te ernstig, maar wel nuttig. Het duel koerst vervolgens af op strafschoppen, tot voormalig Ajax-trainer Louis van Gaal vlak voor tijd Klaas-Jan Huntelaar inbrengt voor de penalty’s. Die zijn echter niet nodig, want de Hunter scoort pardoes de 1-0. Prima uitslag dus!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.