Prognose Nederland-Costa Rica: Ajax redt Oranje

Het prognoseteam van Ajax-Blog heeft de afgelopen twee seizoenen veel juiste voorspellingen gedaan van Ajax-wedstrijden. We prijzen ons gelukkig dat we het team bereid hebben gevonden om tijdens het WK voetbal ook betrouwbare prognoses te verrichten van de wedstrijden  van het Nederlands elftal. Vandaag: Nederland – Costa Rica.

De voorspellingen van ons prognoseteam zijn dit WK opnieuw redelijk indrukwekkend. Bij zowel Spanje, Australië, Chili als Mexico werd een overwinning voorspeld. Ook werd, onder meer bij Mexico, al in de prognose vastgelegd dat Ajax een prominente rol zou spelen bij de overwinning. En dat bleek ook. Wat wordt het vanavond om 22.00 uur in Salvador?

Betrouwbare prognose Nederland – Costa Rica: 1-0

Het is ongelooflijk maar waar, maar voor de vijfde opeenvolgende wedstrijd wordt Oranje in het geheim gedragen door de Ajacieden. ‘Optisch lijken Robben en Van Persie belangrijk voor het team, maar de ware kenners en tactici weten beter’, aldus onze huisanalist.

Jasper Cillessen redt Oranje tot twee keer toe met schitterende, Neuer-achtige reflexen. Nederland speelt voorin niet veel klaar, tot de 83ste minuut, als het na een pass van Daley Blind opnieuw een roemruchte oud-Ajacied is (Sneijder, mogelijk Huntelaar) die Oranje naar een 1-0 overwinning schiet. Next: België. ‘Een prima affiche’, aldus onze huisanalist.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.