‘Zonder Ajax-spelers zou Oranje al thuis zitten’

Op de redactie van Ajax-Blog werd vanochtend een taartmomentje ingebouwd. Reden: de betrouwbare prognose van gisteren voor Nederland – Mexico zat weer bijzonder dicht bij de waarheid.

Volgens de prognose zou Ajax Oranje aan een overwinning helpen, en dat bleek ook: dankzij doelpunten van de voormalige Ajacieden Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar gaat Nederland naar de kwartfinale.

‘Zonder Ajax-spelers zou Oranje al thuis zitten’, aldus onze huisanalist. ‘Alle reden om Huntelaar nog eens in het zonnetje te zetten’.

Check hieronder de tien mooiste goals van Huntelaar voor zijn favoriete club: Ajax.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

42 reacties op “‘Zonder Ajax-spelers zou Oranje al thuis zitten’

 1. Kan ook

  Zonder Ajaxspelers was Mexico nooit op voorsprong gekomen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark78

  Ja want die drie centrale (niet Ajax) topverdedigers zaten er zeer goed tussen. Die deden echt waar ze goed in waren, niks. Gelukkig door een aanvallender systeem en Ajacieden werd alles wederom hersteld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Welk aanvallend systeem, met welke ajacieden
   Nu speelden er twee mee als schoonmaakmiddel

     /   Beantwoorden  / 
 3. Mark78

  Bijvoorbeeld Cillesen die ons in de wedstrijd hield, Sneijder, Blind, Huntelaar. Als die vier een schoonmaakmiddel waren dan vraag ik me af welke Ajax spelers er verantwoordelijk waren voor een voorsprong voor Mexico? Welke andere spelers van welke club hadden zo`n belangrijk aandeel dan? Vreemd dat daar dan geen reactie op komt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Hoezo Huntelaar en sleutelhanger Sneijder dat zijn helemaal geen ajaxieden dat zijn overlopers en die keeper Gillesen kan nog geen penaltie stoppen, bovendien stond hij onder de lat dankzij van Gaal, Vorm en Krul zijn de betere keepers dat is wel duidelijk.
   Bovendien heeft Ajax helemaal niet zulke goede spelers ze moesten het hebben van Siem de Jong, die is nu ook weg, maar ze zullen wel weer 11 punten cadeau krijgen omdat de arbitrage in Nederland corrupt is, want er zijn reffery’s die voor de wedstrijd in hun broek doen, als Ajax bij mij maar niet verliest.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Mark78

  En nog steeds niet aksje lulletje? Een reactie plaatsen zonder argumenten? En dag hoor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Nou lulletje schoonmaakwater 78 waren dat argumenten genoeg !!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Mark78

  Nou lulletje aks referry`s is geen woord, je bedoelt denk ik referees dan wel scheidsrechters? Ajaxieden is ook geen woord, dat is Ajacieden. Sneijder komt uit de jeugd van Ajax, dus ik weet niet waar je het over hebt? Cillesen heeft goed gekeept en het Nederlands Elftal meerdere malen gered, daar is iedereen het over eens behalve jij kennelijk. Het is leuk dat Krul misschien beter is in een penaltyserie, wat ik me afvraag als je er 2 van de laatste 20 tegen houdt, maar het lijkt me beter als je tijdens de reguliere speeltijd de beste bent, en dat is Cillesen. Wat Ajax betreft, onafhankelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Ajax afgelopen seizoen bepaald niet bevoordeeld is, integendeel. Maar dat zou elke lul, inclusief jij, wel moeten snappen aangezien ze 4 jaar op rij kampioen zijn geworden. Dan gaat het niet meer om geluk of toevalligheden, dan ben je over een periode van 4 jaar gewoon beter. Dat waren echte argumenten lulletje, en dag hoor.

    /   Beantwoorden  / 
 6. aks

  Nou lulletje schoonmaakwater
  Ok Referee was dan wel verkeerd geschreven maar Ajaxieden is wel goed het is n.l. geen Ajac maar Ajax
  Dus is Ajacieden een fout in de Nederlandse taal.
  Net zoals Ajax een fout is in de eredivisie, ze horen eigenlijk in Israel te spelen.
  Wat heeft het er mee te maken of iemand uit de jeugd opleiding komt daarom is die overgewaardeerde sleutelhanger geen Ajaxied maar een overgelopen Turk.
  Wat Gillesen betreft kan deze misschien wel beter mee voetballen dan Krul maar Krul is een veel betere lijn keeper bovendien heeft hij geen zwakke kant en dat heeft Gillesen wel, geef nou maar toe dat hij eerste doelman is geworden dankzij van Gaal die in de halve finale ontzettend blunderde als coach.
  Iedereen weet lulletje schoonmaakwater dat scheidsrechters het in hun broek doen als ze Ajax moeten fluiten.
  In hun hoofd spookt dan de gedachte als Ajax bij mij maar niet verliest, prettige onpartijdige gedachte lulletje schoonmaakwater.
  heel Nederland weet dat de competitie in Nederland corrupt is want Ajax heeft altijd zijn voordelen en is het lievelingetje van de KNVB
  Bij de referees levert dat al gauw een voordeel op van 11 punten per seizoen.
  Zoals ze bij Lance Amstrong de winst afpakten zo zouden ze bij Ajax ook 20 landstitels af moeten pakken.
  De waarheid is hard lulletje schoonmaakmiddel, maar ik ben liever een keer verdiend landskampioen dan 20 x onterecht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. sgt.pepper

   aks,wist je het al?
   Ajax in de lancering met vloeibaar schoonmaakmiddel!!

     /   Beantwoorden  / 
 7. Mark78

  Hoe dom ben jij aks? Ajaxieden is niet goed geschreven, het is Ajax en Ajacieden, snap je het nog of is het te moeilijk voor je? Moet iemand dit in slowmotion uitleggen voor je? Jij kunt er ook niets aan doen dat je zwakbegaafd bent kennelijk. Voor de rest lijkt het er sterk op dat jij schoonmaakwater drinkt. Iedereen is meer dan tevreden over Cillesen geweest en ik denk niet dat ze wereldkampioen waren geworden met een andere keeper, jij wel? Voor de rest moet ik mezelf kennelijk herhalen, onderzoek heeft uitgewezen dat Ajax verre van bevoordeeld is de afgelopen seizoenen. Nogmaals 4 keer de beste in 4 jaar dat is geen toeval of een scheidsrechter die je een keer mee hebt, dan ben je over een langere periode van meerdere jaren gewoon beter dan de rest. De verdiende kampioenen al jaren lang, maar kennelijk heb jij geen argument of voorbeeld waar Ajax dan bevoordeeld zou zijn? Dat zegt al genoeg. Slik je pilletjes maar en drink geen schoonmaakmiddel meer, dat is niet gezond voor je haha, daaaag.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ lulletje schoonmaak middel
   Inteligente mensen zullen nooit tegen anderen zeggen dat ze dom zijn, in dit geval heb ik het ook niet tegen jou gezegd, maar ik zou het zo langzamerhand wel denken.
   Als je goed gelezen had, vertelde ik je dat Ajacieden een fout is in de Nederlandse taal.
   Maar blijf lekker in je Ajac roes leven die titels zijn voor jouw alleen boekhoudkundige gegevens, voor mij is de manier waarop verkregen belangrijk.
   waarom heeft Ajax geen geluk in de C.L. tegen buitenlandse tegestanders, omdat ze de scheidsrechters niet mee hebben

     /   Beantwoorden  / 
 8. Mark78

  @aks ik mag niet tegen jou zeggen dat je dom bent, maar jij vindt het kennelijk wel nodig om mensen te beledigen? Ik zeg niet dat je dom bent, maar ik zou het zo langzamerhand wel denken, het woordje is tegenstanders, geen tegestanders. Dus jij beweert dat Ajax in al die jaren geluk heeft gehad? En dan is je enige argument dat ze niet verder zijn gekomen in de CL? Als je naar afgelopen jaar kijkt, dan zie je dat ze ontzettend dichtbij waren met ook mooie resultaten tegen clubs met veel meer mogelijkheden, dat heeft niets met scheidsrechters te maken. Nederlandse clubs hebben nu eenmaal niet de middelen om dure en ervaren spelers te halen. Zoals het er nu voorstaat zal dat verschil altijd blijven, Man. United krijgt bijvoorbeeld bijna een miljard over tien jaar verdeeld van 1 sponsor en Engelse en Spaanse clubs krijgen veel meer opbrengsten uit TV- en CL opbrengsten. Dat is de reden dat Nederlandse clubs eigenlijk geen kans meer hebben, niet de scheidsrechters. Feyenoord is ook al vroegtijdig uitgeschakeld, terwijl ze het in mijn ogen goed doen met de jeugd. Maar ook in de Turkse competitie kan en wordt er meer geld betaald, dat is oneerlijke concurrentie en heeft niets te maken met arbitrage.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @ Mark78
   sorry, Mark maar als jij niet door hebt dat er wel eens een n of r blijft hangen via je toetsenbord en dat je dan daar over valt is ook niet erg intelligent, ik noem dat mierenneuken
   Een ding wil ik nog zeggen er zijn gezegdes zoals
   1. waar het hart vol van is loopt de mond van over.
   2. van je af kijken is niet slim, kijk liever in de spiegel, dan sta je weer met beide benen op de grond.
   jouw zienswijze van afgelopen CL klopt niet
   ze waren kansloos en het CL jaar er voor waren ze super kansloos dus er zit vooruitgang in.
   Zoals jij het omschrijft is hetzelfde als niet willen weten, het ontkennen van . . .
   dus kom met beide benen op de grond, dat kan je redding zijn.
   We zullen zien of er weer vooruitgang inzit in de komende groepsfase van de CL
   Persoonlijk denk ik dat Ajax gewoon internationaal verdedigend en aanvallend te zwak is.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Mark78

  @aks, ok dus al die domme taalfouten zijn toeval, dat ligt aan je keyboard. Sorry hoor, maar dat gelooft niemand. Als je het over ontkennen hebt zeg…. Mijn zienswijze klopt wel degelijk, Ajax was er gewoon ontzettend dichtbij afgelopen seizoen tegen clubs met veel meer mogelijkheden. Ze zijn vooral tegen Milan op routine geklopt. Ze zullen als Nederlandse club de CL niet winnen, maar ze waren gewoon heel dichtbij de volgende ronde (een onterechte strafschop, dat was het verschil). Het is ook maar net wat je wilt zien, ik ben altijd voor een Nederlandse club, maar je ziet vaak dat het niet zo makkelijk is Europees, ook dit seizoen houdt het weer niet echt over. Dat seizoen ervoor waarin jij vindt dat Ajax totaal kansloos was, daar zat volgens mij een wedstrijd in tegen Real waar twee zuivere goals van Ajax afgekeurd werden. Datzelfde Real dat Schalke, een topclub uit Duitsland met heel wat meer mogelijkheden als een Nederlandse club, afgelopen seizoen over twee wedstrijden nog met 9-2 afdroogde. We zijn ook wel extreem kritisch in Nederland. Als Ajax met 3-1 verliest dan was het kennelijk een kansloze avond, maar als bijvoorbeeld een club als Schalke met 6-1 verliest dan kan dat gebeuren. Het Nederlands elftal werd als een stelletje kansloze idioten neergezet, maar na een finaleplek afgelopen keer, worden we nu derde als klein landje. Lijkt me niet zo slecht. Kijk zelf eens in de spiegel en ben realistisch, Ajax is met AZ de enige ploeg die iets gepresteerd heeft Europees, maar kennelijk is het heel moeilijk voor jou om dat te erkennen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Het is AZ’67
   AZ,67 was de enigste ploeg die presteerde.
   De volledige naam is AFC AJAX
   AFC Ajax heeft niets gepresteerd in de C.L., wat is dat toch dom – dom – dom van je, ben je blind of zo ?
   Helaas voor jou en voor AFC Ajax was dit zeer teleurstellend te noemen.
   Jouw Nederlands is ook niet perfect, mag ik je herinneren aan al die komma’s en punten die je vergeet.
   Ook behoren sommige zinnen niet tot de Nederlandse taal, zoals,
   maar je ziet dat het niet zo makkelijk is europees.
   wat bedoel je precies met deze onvolledige tekst ?
   Je hebt het over Schalke, het is FC Schalke’04 en als Ajax daarvan verliest dan is het volgens jouw niet erg.
   Laat mij je nou zeggen dar er Nederlandse ploegen waren die in de E.L. hebben gewonnen van FC Schalke’04
   Bovendien gaat het met AFC Ajax bergafwaarts.
   Wie heeft er nog belangstelling voor Samuel Eto’o ?
   Hij is over de top !
   Afwasmiddel, heb je al een loop stok voor hem gekocht, want Eto O wordt zeer snel een oude man als hij voor AFC Ajax gaat spelen.
   Volgens mij ben je blind geworden van dat afwasmiddel, heb je gekeken naar de wedstrijd AZ’67 – AFC Ajax, dan moet je opgevallen zijn, dat op enkele belangrijke momenten in de wedstrijd, twee keer onterecht gefloten werd voor een vlagsignaal van de assistent scheidsrechter.
   Zou hier een doelpunt uit voortgekomen zijn, dan had AZ’67 voorgestaan met 2-1 en dan had deze wedstrijd heel anders af kunnen lopen.
   Dus imbeciel, je kunt beter inbinden omdat jouw zienswijzen niets bijdragen aan eerlijke neutrale beschrijvingen in dit blog.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Mark78

  Aks, sorry maar het is zo eenvoudig om je belachelijk te maken. Enigste? Je bedoelt `enige`denk ik? `Volgens jouw` whahaha. Aks het is bijvoorbeeld `jouw boek`en `volgens jou`. Moelijk allemaal he? Vooral als je dom bent toch? Wat een dorpsidioot ben jij dan? Dat lag trouwens aan je keyboard toch? Volgens mij heb je alle smoesjes wel gebruikt of niet? Wat ik met mijn vorige reactie bedoelde is dat het wel heel makkelijk is om Nederlandse clubs in de huidige situatie te beoordelen in de CL. Dat is een reactie van iemand in het nauw die compleet uitgeluld is, geen argumenten meer heeft en als zwaktebod met dit soort onzin komt. Ajax heeft mooie resultaten gehaald tegen clubs met veel meer financiële mogelijkheden en heeft ook iets meer centjes verdiend in de CL dan alle Nederlandse clubs. Jij probeert het feit dat je Nederlandse taal niet machtig bent te compenseren door mij de volledige namen van voetbalclubs te noemen? Hoe achterlijk is dat dan weer? Het is in Nederland gebruikelijk om namen van voetbalclubs niet volledig uit te spreken. Az is Az, Schalke is Schalke, Ajax is Ajax, PSV is PSV, niemand zegt Philips Sport Vereniging. Heb je ooit een commentator horen zeggen: “Noad Advendo Combinatie”, in plaats van NAC? Je zit er zelfs naast met AZ, Alkmaar Zaanstreek Combinatie. Het is leuk dat je in staat bent om wat op te zoeken, maar gewoon logisch na kunnen denken over taal, of wat historische namen of afkortingen opzoeken over clubs die al jaren niet meer zo genoemd worden, heeft met je IQ bijzonder weinig mee te maken. Dat is in jouw geval meer dan duidelijk. Wederom een vergelijking van niets, zoals de prestaties van een Nederlandse club in de CL. Kennlijk vind je het vervelend dat ik je dom noem, maar jouw antwoord daarop is dat Ajax niet gepresteerd heeft in de CL. Is Ajax niet gewoon de club die drie keer de Europa Cup 1 gewonnen heeft, twee keer in de finale heeft gestaan van de CL, waarvan er een gewonnen is? Zeg maar met afstand de meest succesvolle Nederlandse club in de Cl? Dom, dom, dom als je dan toch met zo`n achterlijke reactie komt. Ben je blind ofzo? Laat ik je dan zeggen dat Real het laatste seizoen de CL heeft gewonnen. Is het dan vreemd dat een Nederlandse club daar niet van wint of is het appels met peren vergelijken? Het laatste he? Dat snap jij nog wel toch idioot? AZ heeft kansloos verloren afgelopen weekend, van Basten zelf gaf ruiterlijk toe, evenals iedere journalist, dat de score veel hoger uit had kunnen vallen en Ajax de meer dan terechte winnaar was. Dus imbeciel, je kunt beter inbinden, aangezien je je elke reactie onsterfelijk belachelijk maakt en uit frustratie en gebrek aan argumenten met steeds meer achterlijke vergelijkingen komt. Daaaag wederom lulletje hahahaha.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Als je schalke intypt geeft hij een foutmelding, maar als je FC Schalke’04 intypt geeft hij geen foutmelding dus een overduidelijk voorbeeld.
   Afwasmiddel weet je wat er met jouw aan de hand is, dat zal ik je maar vertellen
   Je bent een mierenneuker en een betweter.
   Vraag je eens af waarom er geen andere mensen meer op het Ajax blog zijn.
   Ze zijn je zat, ze pruimen je niet.
   Veel geluk op je blog
   see you never again, blog maniak

     /   Beantwoorden  / 
 11. Mark78

  aksje, dat is duidelijk geen voorbeeld.Kon je mijn vorige reactie niet meer aan haha? De hele discussie is begonnen met mijn opmerking dat je een reactie plaatst zonder argument. Ik moet zeggen, er blijft ook steeds minder van over. Nu heb je alleen Schalke nog? Bij ieder commentaar van een wedstrijd, een analyse of praatprogramma, zal niemand van die commentatoren of analysten (moeilijke woordjes he?) de afkorting gebruiken van een club. Dat is gebruikelijk. Wat niet gebruikelijk is, is dat je de Nederlandse taal verkracht of je je domheid zo openbaart toont zoals jij doet. Het is overigens `met jou` en niet `met jouw`, had ik dat vorige keer niet uigelegd? Weet je wat het met jou is? Je wilde heel stoer wat roepen op een blog zonder argumenten en dacht dat niemand dat afstrafte. Nou dat is duidelijk gebeurd en je hebt het opgegeven jankerdje. Misschien een lesje voor de toekomst? Dit is niet mijn blog en ik heb nog van niemand vernomen dat ze me niet pruimen. Alleen losertjes die op hun plaats gewezen worden zoals jij kunnen dat niet verkroppen. Daaag losertje, in het vervolg eerst nadenken voordat je wat zegt. Dat wordt je al op de kleuterschool geleerd. Whahaha hoe kan iemand zo achterlijk en dom zijn? Vrijwillige TBS zou geen verkeerd idee zijn, denk er eens over na. Haha. Veel geluk nog in de kliniek.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Robbert

  Zaagsel hoofd zonder hersens
  Ik heb jullie discussie gevolgd en ik constateer dat aks wel wat foutjes maakt, maar jij maakt er veel meer Mark78.
  Jij bent dus een opschepper, je denkt dat je Nederlands goed is, het tegendeel is het geval.
  je vergeet wel eens een punt en een komma, schrijft een Hoofdletter aan een punt, weet je niet dat als een zin op een punt eindigt je met een nieuwe regel moet beginnen.
  Ik vind het zou flauw van je dat je bij aks over een vergeten n of r valt.
  nog belachelijker is het als jij zelf alles af gaat korten met onterechte afkortingen.
  aks heeft gelijk als hij dat beweerd, jouw motivatie hangt als los zand aan elkaar, als je je gelijk probeert te verkrijgen via commentatoren en analisten.
  Zelf schrijf je analysten en dat is fout, het moet zijn analisten.
  Ook schrijf je jankerdje, dat is fout het moet zijn jankertje en dat is goed
  FC Schalke’04 van aks is goed geschreven, anders weet niemand dat men daarmee de koningsblauwen bedoelt.
  Dus moet ik helaas constateren dat niet aks een loser is, maar dat jij een hele grote loser bent.
  Volgens mij ben je schizofreen en heb je een gespleten geest.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Mark78

  Robbert zaagselhoofd (ja expert, dat is 1 woordje) zonder hersens. Het gaat niet zozeer om mijn Nederlands, maar om iemand die even wat komt schreeuwen zonder argumenten. Het gaat bij aks niet om een vergeten n of een r, maar om logisch nadenken en heel wat meer fouten. Ik zal ook best mijn fouten maken, maar jij vergelijkt een spatie met een spelfout (of 1 woord wat verkeerd gespeld is)? Dat heeft niets met logisch nadenken en dus met iemands IQ te maken. Jij hebt er kennelijk verstand van (zie bovenstaande fout in de eerste regel van je reactie haha). Weet je dat `hij beweerd` met een t aan het einde geschreven moet worden? Weet je ook dat het `weleens` is in plaats van `wel eens`? Weet je ook dat je je eigen logica verloochent door een zin na een punt zonder hoofdletter te beginnen? Je maakt daarnaast zinnen met heel veel komma`s en je schrijft het woord `hoofdletter` zonder enige reden met een hoofdletter. Ik merk dat je er ontzettend veel verstand van hebt haha. Waarschijnlijk ben je aks onder een andere naam, of ook een Ajax-hater, maar erg intelligent komt het wederom niet echt over. Ik moet me kennelijk herhalen, het feit dat namen van voetbalclubs worden afgekort is niet vergelijkbaar met het niet logisch na kunnen denken over de Nederlandse taal. Geen enkel normaal persoon, analist (zoals jij wilt) dan wel commentator zal het over Schalke`04 of `Noad Advendo Combinatie` hebben. Als je meent dat dat niet zo is, dan ben je niet echt reëel. Als je daarnaast ook nog beweert dat niemand weet wat er bedoeld wordt als er bij een voetbalwedstrijd de namen `Schalke`, `NAC`, `NEC`, worden genoemd, dan klink je wel erg ongeloofwaardig. Nogmaals de discussie ging erover dat iemand maar wat roept zonder argumenten, nou die zijn inmiddels wel van tafel geveegd. Spelfouten vergelijken met het volledig uitschrijven van namen van voetbalclubs, zeer kromme vergelijking, zie mijn argumenten. Ajax kan er niets van omdat ze in de CL zogenaamd niets gepresteerd hebben, zie mijn argumenten. Waar zijn jouw argumenten of die van aks? Volgens mij ben je zelf een beetje een opschepper en een betweter. Ik moet helaas constateren dat jij/aks (ongetwijfeld dezelfde persoon treurig genoeg), gezien bovenstaande, een ontzettende loser bent als je mij een loser noemt. Dag Robbert/aks.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robbert

   Je reactie slaat nergens op, jij bent werkelijk gestoord !!
   Een schizofreen denkt en beweert van alles, alleen denken ze altijd fout.
   Jij denkt ook vanuit je tweede ik.
   Jij hebt echt een persoonlijkheid’s stoornis
   Jij bent echt getikt, laat je behandelen of opnemen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mark78

    Nee Robbert/aks jouw reactie slaat nergens op. Wat zeg je nu eigenlijk? Je gaat nergens op in, omdat je kennelijk geen antwoord hebt. Heb je een verhaal? Heb je een onderbouwing van een mening? Weer niet? Je hebt dus eigenlijk weer niets te melden? Verrassend zeg. Het is voor iedereen wel duidelijk dat je aks bent die onder een andere naam reageert. Aks reageert niet en dan komt er iemand onder een andere naam uit het niets met `een gespleten persoonlijkheid` haha. DAT BEN JIJ DUS! Zo doorzichtig en dom. Dag robbert/aks (maar twee of nog meerdere persoonlijkheden?), ik ga verder niet meer op deze onzin in. aks nogmaals, je hebt je enkel belachelijk gemaakt en NIETS gezegd.

      /   Beantwoorden  / 
 14. hahaha

  schizofreen uit ’78 hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  getikte Mark hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha
  stoornis van de persoonlijkheid hahahahahahahahahahahahaha
  ik wist altijd al dat je getikt was hahahahahahahahahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 15. Mark78

  Ja hahahaha jij komt totaal niet getikt over toch met je gedrag? Jij hebt je op zo`n beetje elk forum wel als de dorpsidioot laten zien, zonder ooit een mening te geven. Enkel dit soort berichtjes, versjes van een basisscholier van 6 jaar oud. Dat deed je ook bij Twenteforever, zo kinderachtig en dom. Succes jongen, neem je medicijnen op tijd zou ik zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Robbert

  Wat ben jij dom zeg, ik ben werkelijk Robbert en geen aks
  Wat voor geschifte hersens heb jij eigenlijk ?
  Je leeft in een wereld vol waan en argwaan
  neem jij je tabletten maar in, anders ga je dood zonder dat je het weet.

    /   Beantwoorden  / 
 17. hahaha

  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 18. Mark78

  Wat ben jij dom zeg. Weer een reactie waarin je niets zegt. Weer geen mening die je onderbouwt. Weer niet ingaan op een reactie omdat je niets te melden hebt? Is het deze maand stage voor basisscholieren? Dag robbert.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Mark78

  Haha pak die medicijnen nou cokesnuiver. Ga je nu net als bij Twenteforever reacties plaatsen tussen 1.00 en 7.00 in de nacht? Wederom een reactie met een duidelijk onderbouwde mening overigens. Je komt op de gemiddelde persoon absoluut niet krankzinnig over. Haha.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Robbert

  Wat ben je toch een gestoorde papegaai.
  val maar niet van je stokje in je enige eenzame Ajax blog.
  Je intelligentie is ook niet bepaalt hoog te noemen, je lijkt wel een Beo, kan je zelf geen originele dingen bedenken.
  Originaliteit wordt niet geschreven in navolging, dat is imitatio.
  Het origineel van mijn reactie is die reactie waaruit op een onbetwistbare wijze de intentie van mij als persoon blijkt, voor eens en voor altijd vast te leggen en aan mij toebehoord.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Mark78

  Wat ben je toch achterlijk robbert/aks (afhankelijk van je medicijnen). Gezien de bovenstaande reactie ben je kennelijk niet helemaal 100% in orde. Wat lul je nou eigenlijk (imitatio, waaruit op een onbetwistbare wijze…)? Waar heb je het over? Wederom ga je nergens op in, je hebt weer geen antwoord. Nu gaat het ineens om origineel zijn? Is dat weer een manier om maar gewoon een inhoudsloze reactie te posten zonder ergens `origineel` op in te gaan? Je enige eenzame blog? Ehm dat is wederom geen Nederlands aks/robbert, evenals `niet bepaalt`. Je bedoelt denk ik `niet bepaald`? Wellicht is het handig om eerst te bepalen wie je bent, robbert of aks. Daarna zou het misschien handig zijn om inhoudelijk te reageren, of een reactie te plaatsen die de intelligentie van een zesjarige te boven gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 22. hahaha

  beobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeobeo dat is origineel Robbert hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  die mark78 lult maar raak, hij is de eeuwig durende spraakmakende spraakwaterval zonder inhoud
  niemand luistert meer naar hem
  Ajax is een psychisch therapeutisch blog geworden
  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 23. Robbert

  Ik zal me even voorstellen mijn naam is Robbert en ik woon bij de Veluwse Heuvelrug, dus vraag ik mij werkelijk af hoe jij er bij komt om mijn naam te veranderen.
  Maar ja, al die tabletten van je zullen wel niet meer werken, want je vervalt steeds in herhalingen en je snapt een beetje ingewikkeld Nederlands niet eens.
  Is dat te moeilijk voor je ?
  In het groene boekje der Nederlandse taal staat dat enig,enige, enigst en enigste wel degelijk Nederlandse woorden zijn.
  Ook is eenzame een gewoon Nederlands woord en betekend dat eenzaamheid een gevoel is van alleen te zijn, zonder mij zou je geïsoleerd zijn van anderen en blijf je zitten met je waan voorstellingen en gedachten tussen aanwezige en gewenste contacten.
  Dit gaat je in de toekomst opbreken en wordt je misschien wel waanzinnig bij de gedachte , had ik maar iemand want ik ben zo alleen de enige.
  Het enigste waar je goed in bent is om anderen na te apen, ben je misschien een mongool met een waterhoofd ?

    /   Beantwoorden  / 
 24. Mark78

  robbert/aks, kennelijk ben je zelfs in staat om te googlen. Daar staat inderdaad dat `enigste` een woord is wat vaak gebruikt wordt, maar in de Nederlandse taal is dit geen woord (je kunt de overtreffende trap `enige` niet verder overtreffen met enigste dorpsidioot). Je gaat dus weer onderuit op taalgebied, is dat te moeilijk voor je? Eenzame is inderdaad een woord, maar `en betekend` in je volgende zin is dan wederom fout. Het is `en betekent`. Is de Nederlandse taal zo moeilijk aks/robbert? Om het extra moeilijk te maken, `wordt je` is ook geen Nederlands, het is `word je`. Snap je het nog? Het enige waar jij goed in bent is het maken van achterlijke spelfouten dan wel het verkrachten van de Nederlandse taal en het niet ingaan op argumenten. Nu zeg je voor de tiende keer wederom niets in je reactie. Een reactie zonder argumenten, zonder een mening. Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Ga je nu echt mensen met het Syndroom van Down, dus mensen met een hoger IQ dan jij beledigen? Haha en dag hoor.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robbert

   Voor je weer gaat reageren op het volgende, raadpleeg eerst een deskundige in de Nederlandse taal, anders komen er weer van die oliedomme Jordaan reactie’s
   Ik heb al informatie ingewonnen.
   Ik kreeg n.l. net een bevestiging van een docent Nederlands dat enigste wel degelijk een bestaand Nederlands woord is, bovendien schrijf je niet het betekente, maar je moet schrijven het betekende.
   Jij moet nog veel leren kneusje.
   Je kan zeker niet goed nadenken omdat het broeit tussen je keppeltje en je waterhoofdje, komt er al stoom uit je neusgaten, want die zullen wel groot zijn.
   Bedenk maar weer iets om te herhalen.
   Herhalen om te herhalen.
   Voor ik het vergeet Ajax had afgelopen zondag voor het eerst een onpartijdige scheidsrechter en ze verloren gelijk.
   Wat zal Sjaak Zwart weer gevloekt hebben op de scheidsrechter.
   In de C.L. liggen ze er na de poule fase toch uit. Dat is bij voorbaat al duidelijk, want internationaal zijn er geen mats scheidsrechters, dus is er geen mazzeltof.
   Doe een keer mee aan de nationale IQ test, ik denk dat je niet boven de 20 komt.
   Sommige mensen hebben te veel woorden en te weinig wol, daar ben jij er ook een van.
   Dag Markje78 hahaha

     /   Beantwoorden  / 
 25. Mark78

  robbert/aks, ` enigste` is geen Nederlands woord, het is spreektaal. De overtreffende trap is `enige` en in de Nederlandse taal bestaat er niet nog een overtreffende trap `enigste`. Er bestaat ook geen superste of beterste etc. Jij moet daar serieus iemand anders voor raadplegen hahaha? Daar zit je weer fout. Ik heb nergens `het betekente` gebruikt, dus ook daar zit je weer fout kneusje. Oh je probeert nu echt met argumenten te komen? In mijn ogen is de arbitrage altijd onpartijdig, maar niet altijd foutloos. Kennelijk ben jij bevooroordeeld, dat zegt wederom wat over je intelligentie. Gezien de mogelijkheden voor Nederlandse clubs heeft Ajax het niet slecht gedaan in de CL, vooral als je het vergelijkt met wedstrijden van Nederlandse clubs in de Europa League. Sommige mensen geven heel veel reacties, maar weten toch zoveel spelfouten dan wel argumentloze, domme en nietszeggende berichten te produceren dat ze wederom achterlijk overkomen. Dag robbertje/aksje, haha.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robbert

   Wat superste en beterste geef ik je gelijk maar enigste is toch echt een uitzondering en bestaat wel of weet je het altijd beter, zelfs beter dan een Hoogleraar Nederlands.
   De arbitrage is in Nederland zeker wel partijdig en bijna corrupt te noemen, ik zal je een paar namen noemen, Wiedemeijer, Olde Olthof, Makkelie, Jansen.
   Zij marchanderen als ze onder druk komen te staan, niet stress bestendig en niet geschikt voor hun job.
   Ik zou zeggen veel voorspoed in je enige of toch beter gezegd enigste Ajax blog, helemaal voor jou alleen, only the lonely, only and red/white shit.
   Dag keppeltje Markje78 hahaha, doe de groeten aan Sjaak Zwart die zeker nog eens een hartinfarct krijgt als er meer onpartijdige scheidsrechters Ajax arbitreren.
   PS
   Ik laat nog even iets van me horen als Ajax weer bevoordeeld wordt en ook wanneer Ajax in de poulefase weer niet verder is gekomen.

     /   Beantwoorden  / 
 26. Mark78

  Ik moet er maar vanuit gaan dat je dat nagevraagd hebt, maar het is vrij eenvoudig op te zoeken dat de Nederlandse Taalunie het woord `enigste` niet als correct beschouwd. Wat partijdige scheidsrechters betreft, soms zit het mee, soms zit het tegen. Ajax is afgelopen zondag nou niet bepaald bevoordeeld of wel? In jouw optiek zou dan de beste scheidsrechter van Nederland, Kuijpers, corrupt zijn? Dus Kuijpers is altijd voor psv? Wat ik al eerder aangaf, scheidsrechters maken fouten, ze zijn niet bevooroordeeld. Je laat nog iets horen als Ajax weer bevoordeeld wordt? Dat kan nog wel even duren. Oh en ook wanneer Ajax niet verder komt in de CL tegen clubs met begrotingen van enkele honderden miljoenen? Nou nou, wat een lef zeg. Gelukkig doen de andere Nederlandse clubs het echt geweldig tegen amateurteams. Succes, misschien toch een cursusje Nederlands wellicht?

    /   Beantwoorden  / 
 27. Robbert

  Het groen boekje is een uitgave van de Nederlandse taal unie en ook de dikke van Dalen erkent het woord enigst en enigste, het wordt alleen niet meer zoveel gebruikt.
  Er is zeker sprake van leeftijds verschil tussen ons, want wij wisten niet anders, het is ons aangeleerd.
  niet bevooroordeeld moet je niet aan elkaar schrijven
  Om even in te gaan op Bjorn Kuipers, (dus niet Kuijpers dit is fout geschreven ) die heb ik niet genoemd, dus op hem heb ik geen kritiek, Kuipers fluit altijd neutraal, laat zich de kachel niet aanmaken, hij blijft altijd rustig en is stress bestendig.
  Hoe anders is het met de de scheidsrechters in mijn vorige mail, zij zijn niet stress bestendig, laten zich veel te gauw opnaaien en worden daardoor ineens partijdig, misschien doen ze dit niet bewust, maar toch is er dan sprake van competitie vervalsing, dus zijn ze corrupt en onbetrouwbaar.
  Op de TV was duidelijk te zien dat kuipers in de discutabele gevallen gelijk had en heeft hij een uitstekende wedstrijd gefloten, dus is Ajax niet benadeeld.
  In de EL heeft Feyenoord een makkie.
  PSV krijgt het morgen nog heel erg moeilijk en FC Twente is ook nog niet verder, tegen een ploeg waarvan iedereen denkt dat het niets is.
  Het is geen vijf stuivers elftal, ik denk dat al die spelers toch gauw zo’n 50 miljoen hebben gekost.
  Dus onderschat iedereen deze club, ook FC Red Bull Salzburg onderschatte deze club.
  Qarabach heeft 5 Brazilianen, waarvan Reynaldo dos Santos Silva een gevaarlijke spits is.
  Richard Almeida Oliviera is het brein op het middenveld. Twee Albaniers, een speler uit Macedonië en een uit Nederland.
  Bovendien hebben zij een uitstekende doelman, hij speelt in het Nationale team van Bosnië Herzegovina.
  De 0-0 stand is zeker geen goede uitgang’s positie.
  Dus let op mijn woorden FC Twente krijgt het heel erg moeilijk.
  Ik denk persoonlijk dat Ajax het ook moeilijk zou krijgen tegen dit elftal

    /   Beantwoorden  / 
 28. Mark78

  Nou robbert volgens mij heeft het geen zin om elkaar steeds weer aan te vallen. Het is de `Dikke van Dale` , niet de `dikke van dalen` en het woord `enigste` wordt niet erkend. Enkel in de zin van een oma die iets `enig` vindt. `Bevooroordeeld` is juist wel weer een woord, dus dat moet je aan elkaar schrijven. Je hebt gelijk, het is Kuipers ipv. Kuijpers. De analisten van VI en Studio voetbal waren het er toch unaniem over eens dat dit een strafschop was en dan eigenlijk ook nog een rode kaart volgens het boekje. Zelfs vrienden van mij die voor psv zijn, waren het daar mee eens. Vooral vergeleken met de penalty en rode kaart die Twente tegen kreeg. Ik heb de hele wedstrijd gezien en ook de commentator gaf aan dat Rekik absoluut niet voor de bal ging. Als je dat doet in het strafschopgebied dan is het gewoon een penalty en eigenlijk ook nog een rode kaart. Uiteindelijk had Ajax het zelf al lang af moeten maken, dus helaas eigen schuld. Ik ben benieuwd, ik hoop dat de Nederlandse ploegen het goed doen, maar laten we eerlijk zijn, op Zwolle na heeft geen enkele club een zware tegenstander geloot. Nederlandse clubs moeten toch gewoon kunnen winnen tegen dit soort teams?

    /   Beantwoorden  / 
 29. Robbert

  OKÉ, laten we de strijdbijl begraven en gewoon doen.
  Ja, het zou wel zo moeten zijn, maar een tegendoelpunt kan alles veranderen bij PSV en Twente.
  Dinsdagavond was Kuiper bij Knevel en van de Brink en lieten ze het bewuste beeld in vertraagde opname zien. daaruit bleek toch dat in eerste instantie Rekik de bal speelde, dat hij daarbij ook iets zijn tegenspeler raakte, waardoor deze ten val kwam, had eventueel van belang kunnen zijn, maar uit de beelden was ook duidelijk te zien dat zijn gezicht naar de bal was en dat hij wel terdege de bedoeling had om de bal te spelen.
  Kuiper deed daarvan uitleg en naast hem zat minister Lodewijk Asscher verwoed Ajax supporter, die beaamde dat nu hij de beelden vertraagd terug zag, het geen strafschop was en gaf hij Kuipers gelijk.
  Maar inderdaad is het zo dat Ajax niet moet wachten op drie counters van PSV en dus ben ik het met je eens dat ze de wedstrijd veel eerder hadden moeten beslissen.

    /   Beantwoorden  / 
 30. Mark78

  Robbert, ik ben blij dat we weer normaal met elkaar kunnen praten. Dit soort discussies blijven altijd lastig. Naar mijn mening was het een penalty, maar wellicht ben ik niet geheel objectief. Inderdaad zoals gezegd, Ajax had zelf de kansen moeten benutten. Ze hebben het zelf weggegeven tegen een minder psv. Om de een of andere reden komen ze altijd wat traag uit de startblokken, maar ik ga ervan uit dat het wel weer goed komt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.