Prognose Nederland-Mexico: Ajax redt Oranje

Het prognoseteam van Ajax-Blog heeft de afgelopen twee seizoenen veel juiste voorspellingen gedaan van Ajax-wedstrijden. We prijzen ons gelukkig dat we het team bereid hebben gevonden om tijdens het WK voetbal ook betrouwbare prognoses te verrichten van de wedstrijden  van het Nederlands elftal. Zoals vandaag van Nederland-Mexico.

De voorspellingen van ons prognoseteam zijn dit WK opnieuw redelijk indrukwekkend. Bij zowel Spanje, Australië als Chili werd een overwinning voorspeld. Bovendien kwamen enkele cruciale spelmomenten ook als zodanig in de prognose voor. Hoe zit het dan met Mexico?

Betrouwbare prognose Nederland-Mexico: 1-0

Voor de prestatie van Oranje, en dan met name de (voormalige) Ajax-spelers, kunnen we alleen maar onze sombrero afnemen. In de eerste helft, waarin totaal niets gebeurt, blijft Nederland makkelijk overeind.

Ook de tweede helft is te saai voor woorden. Alleen Jasper Cillessen valt op met enkele aardige reddingen, terwijl Daley Blind in de 83ste minuut excelleert met een prima pass waaruit de 1-0 voor Nederland valt, vermoedelijk door Arjen Robben. Nederland wint: prima uitslag dus.

Zoals Frank Black in 1996 al zong: they got kicked in the taco.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.