Ajax-fan Snoop Dogg op de foto met Babel en De Boer

Snoop Dogg (tegenwoordig ook bekend als Snoop Lion) is een groot fan van Ajax. Dat wisten we natuurlijk al van eerdere berichten. De afgelopen tijd had Snoop weer diverse onmoetingen met (voormalige) Ajax-spelers.

Dat Snoop een Ajax-fan is, bleek in 2008 toen hij tijdens een concert in de HMH in Amsterdam in Ajax-shirt het toneel op kwam. Na afloop van het optreden werden deze legendarische foto’s gemaakt.

Vlnr: Snoop, Snoop

Nu kun je zeggen: dat is allemaal maar voor de bühne. Maar ook afgelopen tijd liepen de Ajacieden de deur weer plat bij Snoop Lion. Zo kwam (inmiddels voormalig) Ajax-spits Ryan Babel de levende hiphoplegende tijdens zijn vakantie tegen op een hip feestje in Roxbury, Hollywood.

 

Vlnr: Snoop, Babel (Foto: Ryan Babel/Instagram)

Een paar dagen geleden was het weer raak. Voormalig Ajax-speler Ronald de Boer was met zijn dochter Maxime voor een kort verblijf in Las Vegas. En wie komt hij tegen in de Bellagio? Snoop Dogg!

Vlnr: Ronald, Snoop, Maxime (Foto: @FrankRonald1970)

Snoop is in de tussentijd ook nog altijd druk bezig. Zo bracht hij dit jaar het album Reincarnated uit, waarmee hij ons wil doen geloven dat Snoop Lion een reïncarnatie is van Bob Marley. Op zijn laatste single Ashtrays and Heartbreaks zingt ook nog eens Miley Cyrus mee. Onze redactie zegt: niks mis mee, maar wij horen Snoop liever loom rappen zoals op het alweer tien jaar oude zomerhitje Beautiful.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

3 reacties op “Ajax-fan Snoop Dogg op de foto met Babel en De Boer

 1. jarno

  voor geld en een kilo coke doet hij blijkbaar alles.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mexx

  Nee zo is Snoop niet, hij heeft er gewoon verstand van.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Jarno als hij coke wou hebben dan had hij wel onder de stoeltjes gekeken in De Kuip.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.