Ajax-trainer De Boer: ik ben fan van Luther Vandross

Ajax-trainer Frank de Boer is een grote fan van Luther Vandross. Dat is een van de onthullingen die De Boer deed in het interviewprogramma van Johan Derksen.

In Derksen &… was deze week Frank de Boer aan de beurt. Check de hele uitzending hier. De Boer vertelde interessante dingen over zijn toekomst bij Ajax, Dennis Bergkamp, Louis van Gaal en Mounir El Hamdaoui, maar het meest interessant was de onthulling van zijn favoriete artiest.

Onze redactie Cultuur is altijd gespitst op de muziekvoorkeur van de Ajax-spelers. Zo weten we dat de Ajax-selectie uit zijn dak gaat met de Swedish House Mafia, dat Ryan Babel graag luistert naar rapper Pusha T, dat Ruben Ligeon goede maatjes is met Wiz Khalifa, dat Gregory van der Wiel graag chillt met Trey Songz, dat Babiche Roof iets heeft met The Bloodhound Gang en dat Frank Rijkaard fan is van The Pixies.

Furore
Frank de Boer maakte tegenover Johan Derksen bekend dat Luther Vandross zijn favoriete artiest is. Vandross was een aalgladde Amerikaanse R&B- en soulzanger die in de jaren zeventig vooral in achtergrondkoortjes zong en in de jaren tachtig en negentig furore maakte met ultravette zwijmelmuziek. In 2005 overleed Luther Vandross op 54-jarige leeftijd.

Frank de Boer: ‘Luther Vandross is mijn favoriete artiest. Als ik dat hoor, krijg ik kippevel.’

Check hieronder Luther Vandross op zijn allerzweterigst en let vooral op de grappige manier waarop hij de eerste minuten zijn microfoon bespeelt.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.