Ajax-verdediger Ruben Ligeon ontmoet Wiz Khalifa in Rio

De Ajax-spelers hadden tijdens het trainingskamp in Brazilië ook nog tijd over voor enkele bijzondere ontmoetingen. Zo liep Ajax-verdediger en filosoof Ruben Ligeon de coole rapper Wiz Khalifa tegen het lijf.

Wiz Khalifa trad gisteren op in Rio de Janeiro en logeerde in hetzelfde hotel als Ajax. Wiz had het prima naar zijn zin in Rio, vooral toen hij tijdens de rit van de luchthaven naar het hotel meteen al een rokertje op mocht steken.

Dat verklaart waarom Wiz een beetje suf op de foto staat met Ruben Ligeon. Vanwege het meisje in de badjas vermoeden wij dat de foto bij het zwembad of de sauna van het hotel is genomen. Een andere vraag: is Ruben nou zo klein, of is Wiz nou zo groot?

 

Foto: @RLigeon

 

Maar er waren meer opvallende ontmoetingen in Rio. Ajax-trainer Frank de Boer, die eerder al Jezus ontmoette, kwam op het strand van Rio – stomtoevallig – de Witte Pélé tegen!

 

Foto: @FrankRonald1970

 

Inderdaad, dat is de voormalige Braziliaanse superster Zico, die tegenwoordig iets minder goed in zijn haar zit dan in zijn gloriejaren in de jaren tachtig.

Good guy
Ook Ryan Babel en Kenneth Vermeer legden tussen de bedrijven door nog een leuk bezoekje af. Zij gingen op de thee bij de goedlachse oud-Ajacied Leonardo: gezellige foto! De bijna herstelde Babel was overigens ook in zijn nopjes met de aanwezigheid van Wiz Khalifa in het hotel. Wizz is a good guy…, constateerde Babel.

Voor de mensen die denken: wie is Wiz? Check hieronder Wiz Khalifa met Work Hard Play Hard, een toepasselijke boodschap bovendien voor Ajax voor de rest van het seizoen.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.