Vrij exclusief: de making of de hitsingle ‘Wij zijn Ajax’

Foto: @FrankRonald1970

Ajax heeft een liedje gemaakt: Wij zijn Ajax. Dit blog maakte daar enkele dagen geleden al melding van. Nu is er – vrij exclusief – de officiële Making Of van de hitsingle, gemaakt door Ajax TV.

In onderstaande documentaire is te zien hoe het – vermoedelijk – geweldige nummer tot stand is gekomen. We zien hoe Ajax-spits Ryan Babel en zijn rapmaatjes hun verses gooien en Ajax en Amsterdam keurig representen.

Ook een aantal huidige Ajax-spelers (van wie Kenneth Vermeer het beste kan zingen, vindt Ricardo van Rhijn) en de complete patatgeneratie passeren de revue. Frank de Boer, Dennis Bergkamp en consorten kunnen overigens wel wat autotune gebruiken voor de cd’s worden geperst.

Hele grote
Als dan ook nog Koos Alberts, Peter Beheheheense en zonen van Hazes en Brandsteder langskomen, dan weten we: dit nummer gaat een hele grote worden. Check de nog zelden vertoonde en vrij unieke making of hieronder, redelijk exclusief.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.