Swedish House Mafia en Snoop Dogg zijn fan van Ajax

De Zweedse danceformatie Swedish House Mafia is fan van Ajax. Dat bleek donderdagavond tijdens hun concert in de Amsterdamse Ziggodome, waar ook enkele Ajax-spelers aanwezig waren.

Swedish House Mafia is bezig aan zijn afscheidstournee en viel in Amsterdam met zijn neus in de boter. Achter de coulissen hadden de drie leden een ontmoeting met Ajax-trainer Frank de Boer. De bandleden lieten trots hun aanwinst zien: een heus Ajax-shirt.

Foto: @FrankRonald1970

 

‘Echte voetbalkenners die jongens van Swedish House Mafia’, liet Frank de Boer via Twitter weten. Behalve de Ajax-trainer waren ook Christian Eriksen, Viktor Fischer, Siem de Jong en Daley Blind in de Ziggodome aanwezig, blijkt uit DEZE FOTO van ‘Shaggy’ Blind.

Waar kennen we Swedish House Mafia ook alweer van? Onder meer van het nummer One, dat de afgelopen jaren vaak in de Arena is gedraaid bij het warmlopen van de Ajax-spelers.

 

 

De leden van Swedish House Mafia zijn overigens niet de enige internationaal bekende artiesten die trots met een Ajax-shirt hebben geposeerd. Wij van Ajax-blog zijn bijvoorbeeld zeer onder de indruk van onderstaande foto van levende hiphoplegende Snoop Dogg.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Swedish House Mafia en Snoop Dogg zijn fan van Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.