De concerttip van Ajax-spits Ryan Babel

Foto: @RyanBabel

Nu Gregory van der Wiel Ajax helaas heeft verlaten, moeten we voor de allerlaatste nieuwtjes op hiphopgebied bij iemand anders zijn. Gelukkig is Ryan Babel weer teruggekeerd bij Ajax! Babel is deze week verantwoordelijk voor de Concerttip van de Week.

Ryan Babel (vriend van Ajax.blog.nl) heeft onlangs een nieuwe website de lucht ingestuurd. Op ryanbabel.nl zijn dagelijks berichten te lezen over voetbal, lifestyle, muziek en andere zaken die de Ajax-spits zeer aan het hart gaan.

Op de site geeft Babel ook een interessante concerttip: niemand minder dan Pusha T speelt op 24 oktober in de Amsterdamse Paradiso. De Ajax-voetballer (of althans, zijn webteam) raadt aan:

De rapper Pusha T heeft volgens ons geen introductie nodig, onlangs stond hij nog samen met andere leden van G.O.O.D. Music op tracks als ´I Don’t Like (Remix)´, ´New God Flow´, ‘Mercy‘ en bracht hij zelf tracks als ´Exodus 23:1´ uit van zijn laatste EP ‘Fear of God II’ uit. Hierbij willen we alle liefhebbers mededelen dat Pusha T naar Nederland komt! Op woensdag 24 oktober zal de rapper, die ooit samen met zijn broer de groep Clipse vormde, op het podium van de Paradiso, Amsterdam staan.

Koude kermis
Hartstikke leuk! Fans van Pusha T die op de 24e in de Paradiso op zoek gaan naar Babel, komen overigens van een zogeheten koude kermis thuis. Op diezelfde woensdagavond speelt Ajax namelijk tegen Manchester City voor de Champions League, en dat lijkt ons toch iets meer prioriteit te hebben.

Wellicht zit er na een glorieuze overwinning van Ajax op de Engelsen nog wel een coole afterparty met Ryan in. Check hieronder in ieder geval Pusha T (featuring de onvermijdelijke Tyler) met de dope track Trouble on my mind.

 

 

Meer culturele tips van Ajacieden? Check:

De boekentip van Mitchell Dijks

De theatertip van Jan Vertonghen

De theatertip van Vurnon Anita

De boekentip van Jan Vertonghen

De muziektip van Gregory van der Wiel

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “De concerttip van Ajax-spits Ryan Babel

  1. Ron

    Toch maat racoon!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.