De muziektip van Gregory van der Wiel

Foto: @Gvanderwiel

Ajax-verdediger Gregory van der Wiel zal naar verwachting donderdag voor het eerst weer een wedstrijd meespelen met Jong Ajax. Tot die tijd is hier de muziektip van Greg van deze week.

Van der Wiel kampte wekenlang met een hardnekkige blessure, maar het heeft er alle schijn van dat de winnaar van Ik Houd Van Holland snel weer terugkeert in het eerste van Ajax. En dat is mooi, enkele weken voor de vermoedelijke titelprolongatie.

Minder leuk voor Greg is dat het slecht gaat met zijn droomtransfer naar Valencia. Van der Wiel bereikte maanden geleden al een akkoord met de Spanjaarden, maar omdat Valencia de vraagprijs van Ajax (12 miljoen euro) te hoog vindt, zou de club van Hedwiges Maduro nu naar een alternatief voor Greg op zoek zijn.

Pareltjes
Ondanks al deze verwikkelingen had Gregory van der Wiel gelukkig nog wel tijd voor een muziektip. Eerder wees Greg ons via Twitter al op pareltjes als Turn Up The Music van Chris Brown en vooral op het steengoeie album Careless World van rapper Tyga. Check hier zijn vorige muziektip.

Ook dit keer blijft Greg in zijn urban comfortzone zitten. De muziektip van Van der Wiel van deze week is namelijk de nieuwe single van Trey Songz, Heart Attack.

Fucking bad
‘It’s killing me, swear I’ve never cried so much. ‘Cause I never knew love would hurt this fucking bad. Worst pain that I ever had’, zingt Trey, die blijkbaar last heeft van liefdesverdriet. Check de tamelijk gladde R&B-tune hieronder en oordeel zelf.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “De muziektip van Gregory van der Wiel

 1. serina

  OMG VAN DER WIEL IS ZO FUCKIN GEORGIOUSS WITH GOOD TASTE OFF MUSIC!!(L)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Hahaha

   Dan heb je mij nog niet gezien in me tijgerspeedo.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.