Urk wil Ajax in driepansoven hakken

SV Urk is helemaal klaar voor de bekerkraker van dinsdagavond tegen Ajax. Na een uitvoerige selectieprocedure heeft de amateurclub bepaald welke viskar er tijdens de wedstrijd tegen Ajax mag staan: de kar van Vishandel Geert Koffeman uit Urk, mede omdat die is voorzien van een computergestuurde driepansoven. 

De visbakwagen van Koffeman, die is voorzien van een computergestuurde driepansoven (Foto: SV Urk),

SV Urk maakte het besluit bekend op zijn eigen website: ‘Vishandel Geert Koffeman bv uit Urk is bij de voorselectie gekozen als exploitant die de viskraam gaat verzorgen en bemannen tijdens de wedstrijd Urk – Ajax aanstaande dinsdag 28 oktober. Het bedrijf (net als meerdere bedrijven overigens) voldeed aan alle eisen, die werden gesteld op gebied van veiligheid en vakbekwaamheid.’

‘Vishandel G. Koffeman is ongeveer negen jaar geleden begonnen met het visbakken op de Urker markt, wat al snel uitgroeide tot een groot succes. Dit is mede te danken aan de Urker bevolking wie het volste vertrouwen hebben in onze producten’, vervolgt de website van SV Urk. ‘Men is zich ten zeerste bewust te waarborgen dat elke week dezelfde kwaliteit wordt geleverd.’

Computergestuurde driepansoven
‘De visbakwagen is voorzien van een computergestuurde driepansoven, welke een zeer grote bak capaciteit heeft zodat ze zeer snel kunnen werken. Vishandel G. Koffeman ziet u graag als klant verschijnen om hun kwaliteit te proeven’, aldus de mededeling.

Maar er was meer goed nieuws te melden voor het treffen met Ajax:

‘In verband met de grote schoonmaak van de kleedkamers onder de tribune, (met het oog op de wedstrijd tegen Ajax) zijn deze voor vandaag gesloten’, meldt SV Urk. ‘Vanavond kan er alleen gebruik gemaakt worden van de nieuwe kleedkamers.’

Positieve ontwikkeling
Onze huisanalist spreekt van een positieve ontwikkeling. ‘Het is spijtig dat er geen Ajax-fans mee mogen naar Urk, zodat zij niet van een lekkere haring kunnen genieten. Maar de Ajax-spelers kunnen zich in ieder geval omkleden in een schone kleedkamer zonder vislucht’, aldus onze huisanalist.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Urk wil Ajax in driepansoven hakken

 1. Rein Brands

  Beste Ajaxieden,

  We hebben er op Urk alles aan gedaan om er vanavond een fantatische happening van te maken. Urk is sowieso erg Ajax-minded en men vindt het hier geweldig dat de landskampioen vanavond op bezoek komt.
  Note voor de huisanalist: Kleedkamers ruiken hier nooit naar vis hoor :-)

  Rein Brands
  SV Urk

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.