Prognose PEC Zwolle-Ajax: 0-4 na Schöne Finale

Het is zover: vanavond staat de bekerfinale op het programma tussen PEC Zwolle en Ajax. Gaat het zilveren kleinood voor de negentiende keer mee terug naar Amsterdam? Onze betrouwbare prognose weet het antwoord al.

Trainer Frank de Boer heeft zich de afgelopen dagen in alle rust met Ajax op de bekerfinale kunnen voorbereiden. Hoe ging het er zoal aan toe, Frank?

Informatief. Dan is het nu tijd voor de (betrouwbare) prognose.

De prognose: je hebt bekerfinales en bekerfinales, maar dit is zo’n typische bekerfinale die je eigenlijk alweer snel vergeet. De dappere Zwollenaren doen hun best, maar kunnen op dit moment supreme geen vuist maken tegen de oppermachtige Amsterdammers. Dankzij een uitblinkende Lasse Schöne wordt het een 4-0 zege voor Ajax. Prima uitslag dus!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Prognose PEC Zwolle-Ajax: 0-4 na Schöne Finale

  1. Ellen

    Ik denk dat PEC het niet gemakkelijk zal maken voor Ajax, maar ik heb vertrouwen in ons team! Ik denk dat Ajax gaat winnen met 3-1, mede door Lasse Schöne en Bojan Krkic

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank

    De prognose: je hebt bekerfinales en bekerfinales, maar dit is zo’n typische bekerfinale die je eigenlijk alweer snel vergeet. De dappere Zwollenaren doen het veel beter dan je verwacht en je zult met een ander gevoel van het veld aflopen dan je gehoopt had…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.