Bekerfinale PEC Zwolle-Ajax verloopt frappant

De KNVB-bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax is heel anders gelopen dan voorspeld of verwacht. Het zilveren kleinood ging na een 5-1 overwinning, toch wel terecht, naar Zwolle.

Het was voor het eerst in jaren dat Ajax weer eens een wedstrijd in De Kuip verloor. Volgens onze analist was het optreden van Edwin van der Sar tegenover de vuurwerkgooiende Ajax-fans het hoogtepunt van de wedstrijd.

Kappen met die shit!

Dhr. E. van der Sar

Ajax-trainer Frank de Boer was ook redelijk duidelijk in zijn commentaar: ‘Ik heb afschuwelijke supporters gezien en een afschuwelijk Ajax. Uiteindelijk mogen we nog blij zijn dat het geen 7-1 is geworden. Er moet een hartig woordje gesproken worden en daarna gaan we de boel weer oplappen. Zondag staat er namelijk weer een heel belangrijke wedstrijd op het programma, waarin we minimaal een punt moeten pakken.’

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.