Ajax-jeugd steekt eerste elftal scorend de loef af

De uitslag van de verkiezing van het Doelpunt van de Maand is binnen. Opvallend: in september waren het opnieuw de jeugdelftallen van Ajax die fraaie goals produceerden. Het eerste team steekt er een beetje bleekjes bij af.

In de top drie is zelfs geen enkel doelpunt van Ajax I te vinden. Maar niet getreurd: de goals van de A1, A2 en E2 zijn wederom om in te lijsten. Het mooiste Ajax-doelpunt werd vorige maand gemaakt door Danilio Ruperti – onhoud die naam – uit de E2. Hij is een ploeggenoot van Julian – de nieuwe Maradona – Brandes, die vorige maand de allermooiste treffer maakte.

Ruperti’s doelpunt is er eentje van het kaliber Johan Cruijff in 1981 tegen Haarlem. Zijn reactie: ‘Ik vind het echt heel erg cool’.

Check de mooie doelpunten van de maand hieronder.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.