Nieuwe Maradona bij Ajax maakt doelpunt van de maand

Julian ‘Maradona’ Brandes (Beeld: Ajax TV)

Uw favoriete Ajax-blog maakte vorige maand al melding van een nieuw groot talent in de E2: Julian Brandes. Ook bij Ajax heeft men de kwaliteiten van Brandes inmiddels onderkend, want de jongeling werd onderscheiden met de trofee voor ‘Doelpunt van de Maand’.

Onze redacteur repte in het artikel van vorige maand reeds over ‘de nieuwe Maradona van Ajax‘. Misschien is dat iets te veel druk op de ranke schouders van de jonge Brandes. Maar toch: houdt u deze jonge Ajacied in de gaten!

Check hieronder een interview met Julian Brandes en zijn doelpunt van de maand.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.