Transfercircus Ajax: eindelijk interesse voor El Hamdaoui?

Mounir in actie (foto:@Violachannel)

De transfercarrousel rond Ajax draait traditioneel op volle toeren, maar van concrete deals is nog altijd geen sprake. Hoe is het eigenlijk met Mounir El Hamdaoui? Is er nog iemand die belangstelling heeft voor de technisch begaafde lastpost?

Als we de geruchtenmachine moeten geloven, is er genoeg belangstelling voor Ajax-spelers. Vurnon Anita, Toby Alderweireld, Christian Eriksen, Gregory van der Wiel, ze staan allemaal wel op lijstjes van Engelse, Spaanse of Italiaanse clubs.

Meest concreet zijn (nog steeds) de onderhandelingen over Jan Vertonghen. Een deal tussen Ajax en Tottenham Hotspur is – al wekenlang – een kwestie van tijd. Bij de afdeling inkomende spelers zijn er ook namen genoeg: Luciano Narsingh, Simon Poulsen, Bram Nuytinck, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We wachten de verdere concrete ontwikkelingen geduldig af.

Mounir-front
Maar hoe is het nou met Mounir El Hamdadoei? De bankzittende Marokkaanse superspits die bij Ajax het afgelopen seizoen alleen maar indruk maakte met zijn eis voor een schadevergoeding, een blessure aan de bil en een dramatisch mislukte transfer naar Fiorentina? Er is enig nieuws van het Mounir-front.

Niet bijzonder groot nieuws, maar er heeft in ieder weer eens een club belangstelling getoond voor El Hamdaoui. Volgens de tamelijk betrouwbare Italiaanse  Corriere dello Sport-Stadio staat El Hamdanon opnieuw nadrukkelijk in de belangstelling van Fiorentina. Hij zou op dit moment een van de topkandidaten zijn om de nieuwe spits te worden van de Paarse Lelies.

Renaissance
Mounir heeft wel concurrentie. Volgens Italiaanse media staat ook PSV-Sloveen Tim Matavz hoog op het verlanglijstje van Fiorentina-directeur Pantaleo Corvino. Luuk de Jong en Ola Toivonen, ook door Fiorentina begeerd, zouden van het lijstje zijn weggestreept.

Laten we hopen dat Fiorentina de enige juiste keuze maakt zodat onze flamboyante El Hamdaoui zijn renaissance in Florence kan beleven.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

2 reacties op “Transfercircus Ajax: eindelijk interesse voor El Hamdaoui?

  1. pelt

    wta een gelul over die transfer aldoor en er is niets concreet,hebben jullie niets anders te doen

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dave Bron

    Zo te horen schiet het weer lekker op!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.