Transfercircus Ajax: ophef rond Vertonghen

Foto:@Jan_Vertonghen

De transfercarrousel rond Ajax-aanvoerder Jan Vertonghen leek lange tijd stationair richting Tottenham Hotspur te draaien, maar er lijkt nu een kink in de kabel te zijn gekomen.

Tottenham en Ajax overleggen al weken over een transfer van Vertonghen, en het leek inmiddels alleen nog maar een kwestie van tijd. Maar Vertonghen zou ongelukkig zijn over het feit dat Spurs-trainer Harry Redknapp ineens is opgestapt.

Volgens de zeer betrouwbare Britse krant The Sun baalt Vertonghen flink, want hij zag het helemaal zitten met de knappe Redknapp. Jan zou hebben aangegeven dat de Spurs eerst eens met een nieuwe coach moeten komen, voordat hij de knoop wil doorhakken.

Wat nu?
Ajax-uitblinker Vertonghen wacht de ontwikkelingen intussen ontspannen af vanuit een zonnig Zuid-Frankrijk. Vraag is wat er zal gebeuren als de Spurs afvallen. Ajax wil graag een miljoen of 15 voor de aanvoerder.

Komt dan toch weer Arsenal in beeld, dat al eerder naar de Belg hengelde? Of Barcelona, door Frank de Boer al eens aangehaald? Of blijft de Belgische defensieleider dan toch nog een jaar in Amsterdam?

We wachten af. Word – ongetwijfeld – vervolgd.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Transfercircus Ajax: ophef rond Vertonghen

  1. Oog

    De belangstelling van Tottenham voor Vertonghen lijkt sowieso beperkt. Geeft mij de indruk dat ze hem aan het lijntje houden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.