Four more years voor Ajax-trainer Frank de Boer

FRANKFour more years! Ajax-trainer Frank de Boer gaat voor vier jaar bijtekenen bij Ajax. Zijn contract wordt verlengd tot 1 juli 2017.

De Boer maakte het nieuws zelf bekend via Twitter: ‘Goed nieuws! Zojuist handen geschud ik ga voor 4 jaar tekenen tot 1 juli 2017 bij AFC Ajax’. Op de website van Ajax ging de trainer nog iets dieper op de zaken in:

‘Ik heb het hier naar mijn zin en mijn gezin is hier gelukkig. Ik zie hier nog genoeg uitdagingen. Dit nieuwe contract is dus precies wat ik wilde. We waren er snel uit, want van beide kanten zijn we zeer tevreden. Nu kan ik een vervolg geven aan waar we met elkaar aan begonnen zijn en daar heb ik veel zin in.’

Spijkerman
Ook de niet te onderschatten Hennie Spijkerman gaat zijn contract verlengen. Marc Overmars deed dat al eerder, en vermoedelijk volgen Dennis Bergkamp en Wim Jonk op korte termijn.

De Ajax-successen worden de komende jaren dan ook – ongetwijfeld – vervolgd. Ook buiten Amsterdam zorgde de contractverlenging van De Boer tot groot enthousiasme.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.