De Boer stelt vertrouwde basis op

In de persconferentie van vanmiddag besloot Frank de Boer alvast zijn formatie prijs te geven voor de wedstrijd van morgen. Ajax speelt tegen FC Dordrecht in de Amsterdam Arena zonder Denswil en Milik in de basis.

En dat betekend dat Moisander en Sigthorsson weer in de basis staan. Niet zo verwonderlijk, de twee moeten spelen om in de winter verkocht te worden. De Finse verdediger is 29 en de IJslandse aanvaller is alweer 24. Voor Eredivisie-begrippen is dat redelijk oud. Ajax zal beide spelers in de etalage moeten zetten om nog een klein beetje geld over te houden.Volgens De Boer gaat het niet om het geld, hij zegt dat Moisander op dit moment gewoon de beste optie is voor Ajax in de verdediging en dat Kolbeinn sterker is dan ooit. Dat zullen we morgen dan wel zien.

Wie morgenavond ook terug is in de selectie is Thulani Serero. De Zuid-Afrikaanse middenvelder keert terug van een hamstringblessure maar begint op de bank. Hij verloor eerder deze week zijn collega in het nationaal elftal, keeper Senzo Meyiwa. En zo lijkt het erop dat de ziekenboeg op Fischer na bijna leeg is en dat Frank de Boer zijn vertrouwde basis elftal kan opstellen tegen Dordrecht.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.