Deense Ajax-back Nicolai Boilesen is eindelijk back

(foto: scarafax)

Nicolai Boilesen, kent u die naam nog? De technisch vaardige Deen was voor het laatst in het Ajax-shirt actief tijdens een invalbeurt tegen Manchester United. Na een slepende hamstringblessure lijkt de back dan nu eindelijk back.

Boilesen speelde maandag een helft mee met Jong Ajax, na bijna een jaar blessureleed. De frêle verdediger was uiteraard zeer gelukkig. ‘Mijn hamstring deed niet altijd wat ik wilde’, zo analyseerde hij zijn blessure voor de camera van Ajax TV.

‘Geduld heb ik niet altijd gehad, maar die heb ik wel leren te moeten hebben’, vertelde een opgetogen Boilesen verder. Hij ziet ernaar uit om straks weer in het eerste van Ajax te staan. Theoretisch zou dat in het gezelschap van vijf andere Denen kunnen zijn.

Check hieronder het gesprek van Nicolai Boilesen.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.