Kleurrijke rentree Enoh bij Ajax

Foto: @enoh2010

Eyong Enoh heeft gisteren zijn eerste speelminuten bij Jong Ajax gemaakt na zijn langdurige knieblessure. De mannetjesputter uit Kameroen wist in de wedstrijd tegen Jong NAC (1-0) meteen een rode kaart te bemachtigen.

Ook Miralem Sulejmani was voor het eerst na zijn blessure weer in het Ajax-shirt te bewonderen. Vorige week speelde ‘Mickey’ verrassend een kwartiertje mee in het duel Servië-Macedonië, wat hem een gang naar het matje opleverde. Sulejmani was wel ook de aanvoerder van Jong Ajax.

Enoh zou volgens plan een uurtje meespelen, en dat plan kwam ook uit. Na precies 60 minuten kreeg de Kameroener een rode kaart nadat hij een tegenstander een duw had gegeven. Volgens trainer Gery Vink was de rode kaart een beetje overdreven.

Man-minder-situatie
‘Yener Arica stond al klaar om voor hem in te vallen toen Enoh die rode kaart zag. We moeten de beelden nog eens terug zien, maar volgens ons was er niet veel aan de hand’, reageerde Vink op Ajax.nl.

Jong Ajax stond na 26 minuten op 1-0 voorsprong door Mats Rits. Die voorsprong werd ondank de man-minder-situatie niet meer uit handen gegeven.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Kleurrijke rentree Enoh bij Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.