Neuscorrectie Theo Janssen geeft lucht voor Ajax

Theo (met oude neus)

Voor de Ajax-selectie staat vandaag de eerste openbare training op het programma. Middenvelder Theo Janssen is daar nog niet bij. Hij is aan het herstellen van een neusoperatie.

Janssen hoopt over twee weken weer volop met de groep te kunnen meetrainen. Aan de neus van Theo moest wat worden vertimmerd omdat hij niet genoeg lucht kreeg, zo vertelde hij tegen Ajax TV.

‘Mijn neusschotje stond scheef, waardoor ik door mijn linkerneusgat geen zuurstof binnenkreeg’, aldus Janssen. Het schotje is nu rechtgezet, net als de rest van de neus van Janssen. ‘Het schijnt dat ik nu meer lucht heb. Bovendien staat ie nu helemaal recht. Ik ben er blij mee.’

Stoppen met roken
De vraag of stoppen met roken eigenlijk ook niet verstandig is als je te weinig lucht krijgt tijdens het sporten, werd tijdens het interview niet gesteld. Ook andere flauwe woordgrappen over neuzen zijn achterwege gebleven.

Waar is Theo eigenlijk op vakantie geweest? ‘Net als de helft van de selectie ben ik naar Ibiza geweest’, aldus Janssen. Mede-Ajacieden is hij daar niet tegengekomen, maar wel mannen als Demy de Zeeuw en Eljero Elia, zo onthult Janssen.

Neus
Voor het komende seizoen haalt Janssen overigens zijn neus niet op. ‘Als alle neuzen binnen de selectie opnieuw dezelfde kant opstaan, kan het neusje van de zalm ook dit jaar trakteren op zijn neusje voor de goal, waardoor Ajax zomaar weer met de neus in de boter van de 32e titel kan vallen’, aldus een analist.

Het woord is aan Theo.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Eén reactie op “Neuscorrectie Theo Janssen geeft lucht voor Ajax

  1. Ron

    Alle neuzen nu vanaf het begin dezelfde kant op?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.