Ajax start voorbereiding op landstitel 32

Voor sommige voetballers is het vorige seizoen nog niet eens afgelopen, maar voor veel Ajax-spelers is de zomervakantie alweer voorbij. In Amsterdam begon Ajax namelijk officieel met de voorbereiding op seizoen 2012/2013, ook bekend als landstitel nummer 32.

Ajax-trainer Frank de Boer liet via Twitter weten er helemaal zin in te hebben: ‘Lekker! Vandaag begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen: de spelers hadden intake-gesprekken met medische staf.’

Van echt keihard werken was op de eerste dag van de training nog geen sprake. Op de internationals na waren alle toppers vandaag aanwezig op de toekomst. Ook Derk Boerrigter, de revelatie van afgelopen seizoen die helaas ook veel last had van blessures.

Paradijsje
Onze collega’s van Ajax TV hadden een gesprekje met Derk, die op vakantie is geweest in Miami. Toevallig ook een van de favoriete spots van Gregory van der Wiel. En Siem de Jong was onlangs ook op vakantie in Miami. Boerrigter: ‘Ik heb een goeie vakantie gehad, weinig gedaan en veel genoten. Miami is top, paradijsje daarzo, ik heb veel lol gehad’.

Hartstikke leuk. Meer goed nieuws: het gaat goed met de rug van Derk, die hem het einde van afgelopen seizoen kostte. Vanochtend heeft hij een botscan laten maken en het ziet er allemaal goed uit. Dat gaat dit seizoen dus helemaal goed komen met Derk!

Check hier het gesprek met Derk Boerrigter.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.