Ajax-verdediger Bruno Silva vreesde voor zijn leven

Het dramatische verhaal van Ajax-verdediger Bruno Silva: we berichten er in december al over op dit blog na een interview in de Uruguayaanse krant El Observador. Hoe is het nu met de stoere verdediger?

Zijn overgang van FC Groningen naar Ajax ging met veel tumult gepaard. Vervolgens kwam hij in Amsterdam niet helemaal uit de verf, mede door de stormachtige opkomst van Gregory van der Wiel. Na een ongelukkige val tijdens een trainingskamp in Turkije ging het vervolgens helemaal mis met Bruno Silva.

Op Ajax TV is een uitgebreid interview met de sympathieke Uruguyaan te zien. En hier natuurlijk ook. Hoe is het nou, Bruno?

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

0 reacties op “Ajax-verdediger Bruno Silva vreesde voor zijn leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.