Poll: Ajax Barcelona

Komende woensdag speelt Ajax thuis tegen FC Barcelona. Voor deze wedstrijd gaan we pollen wat u denkt dat de uitslag van de wedstrijd zal zijn. Gaat Ajax drie punten pakken? Gaat Barcelona net zoals twee weken geleden Ajax helemaal van het veld tikken? Of eindigt het zoals tegen PSG en Apoel, een gelijkspel?

Op zaterdag wist FC Barcelona niet te winnen van Celta de Vigo, sterker nog, het verloor met 0-1 in eigen huis. Dan heeft Ajax met een complete en (op de buikgriep van Boilesen na) fitte selectie een betere generale gehad met de 4-0 overwinning op Dordrecht.

Voorspellingen Ajax - Barcelona, wat gaat het worden?

  • Gelijkspelletje 1-1 of 2-2 (22%)
  • Barcelona pakt ajax in: 0-3 (39%)
  • Als Barcelona het al moeilijk heeft tegen Celta de vigo... 4-0 voor Ajax! (9%)
  • Ajax wint zoals vorig jaar 2-1, tikt Barca helemaal van het veld (30%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.