Frank had in moeten grijpen

Gisteren werd geen nee gezegd

Verdomme man, wat ben je dan voor een lul. Hey Frank, jij ja, met je stoïcijns blijven! Het bloed moet koken, onder de nagels vandaan komen en vooral moet je die gasten niet hun zin geven. Het zijn zelf apen met een IQ van een banaan. Wat je wel had moeten doen Frank, was boos worden en niet je schouders schamper ophalen, zoals je voor de camera deed bij de NOS.

Nee Frank, gisteren heb je het verkeerd aangepakt. In de eerste helft was het al goed duidelijk dat een groep Hagenaars in het publiek hun debiliteit met de wereld moesten delen. Bazoer liep na een half uur al op Van Boekel af om te vragen of dit normaal was. Dan hebben jouw spelers er last van Frank. Dan heb jij je als trainer je spelers te beschermen. Weet je hoe je dat doet? Neem een voorbeeld aan Verbeek. Even de geheugen verfrissen:

Wanneer je spelers worden bedreigd, aangevallen en worden gediscrimineerd dan heb je de plicht om in te grijpen. Het enige wat je gisteren had moeten doen Frank was vloeken, tieren, kwaad worden, en je spelers had je van het veld moeten halen. Wat gisteren gebeurde in Den Haag is het slechtste wat voetbal kan voortbrengen. En dan kun je eens in de zoveel tijd wel achter een spandoekje gaan staan met ‘Say no to racism’, gisteren heb je door niks te doen alles behalve NEE gezegd. Lamlul. Dat moest er even uit…

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.