Kijktip: Frank de Boer, openhartig en een beetje cryptisch

De mannen van AT5 voelden Frank de Boer eens flink aan de tand over de stand van zaken bij Ajax. Zijn selectie, de perikelen rond Zivkovic, Kishna, Moisander en Schöne. Over de transfermarkt en Daley Sinkgraven. De belangrijkste vraag in het interview is natuurlijk: Wanneer staat Ajax hopelijk met de kampioenschaal feest te vieren? Op sommige vragen blijft De Boer wat cryptisch, over Milik, Kishna en zijn eigen toekomst. En af en toe is hij heel open, zoals bij vragen over Zivkovic en over het trainerschap.

Het hele interview van AT5 met Frank de Boer kun je hieronder bekijken.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.