Mitchel Dijks zegt rare dingen op AT5

AT5 ging met Kale en Kokkie naar Tilburg om daar de verkochte Mitchel Dijks en verhuurde Fabian Sporkslede aan de tand te voelen. Dat Ajax niet zo lekker draait is duidelijk, daardoor denkt Dijks dat Willem II een kans heeft om zaterdag de drie punten te stelen in Amsterdam. Moet niet gekker worden.

Wel leuk dat hij de methodes van Frank de Boer wel een klein beetje prijsgeeft, hij denkt namelijk dat Frank de Boer het eerste elftal op straftraining heeft gezet deze week. Ook leuk: de jonkies uit de A1 mochten vandaag meetrainen met het eerste.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.