Goed nieuws uit de ziekenboeg van Ajax

Lucas Andersen kan waarschijnlijk zaterdagavond spelen

Deze week stroomde de ziekenboeg van Ajax weer vol. Vorige week was al duidelijk dat Schöne zich had geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Cambuur. Vervolgens kwam daar Serero bij die zijn hamstring weer voelde opspelen toen hij voor Zuid-Afrika speelde tegen Soedan. En van de week kwam daar Andersen bij die tandjes stond te tuffen in de ‘vriendschappelijke’ wedstrijd tegen Roemenië. Vandaag was er gelukkig ook weer goed nieuws te meldden vanuit de ziekenboeg.

Vanmiddag stond er een training op de planning van Ajax, Schöne en Andersen waren daarbij aanwezig en konden volledig meedoen. Hieruit maakt At5 op dat ze fit genoeg lijken voor de wedstrijd van dit weekend tegen SC Heerenveen. Alleen Serero blijft nog een vraagteken. Dat de twee Denen weer in orde lijken te zijn is goed nieuws van Frank de Boer want het elftal speelde van tijd tot tijd fantastisch voetbal de afgelopen weken. De vraag blijft voor wie De Boer gaat kiezen mocht hij Serero niet kunnen opstellen. Zimling,

Viergever of Riedewald kunnen op die positie spelen en van de drie gaat de voorkeur van uw huisanalist uit naar Riedewald. De jonge verdediger heeft een aantal wedstrijden op het middenveld gespeeld in oktober en presteerde toen ver boven verwachting. Wie er morgen wel op het middenveld speelt krijgen we hopelijk op vrijdag te horen.

De uitslag van Ajax-SC Heerenveen:

  • Gelijkspel (7%)
  • Sinkgraven gaat helemaal los, 1-2 voor Heerenveen (33%)
  • Eitje, 3-1 (40%)
  • Taaie tegenstander, 1-0 voor Ajax (20%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.