Samenvatting Ajax – PSV, vrouwen pakken de koppositie

Op vrijdagavond stond een cruciale wedstrijd op het programma voor de Ajax-vrouwen. Terwijl koploper Standaard Luik tegen de nummer drie in de competitie FC Twente moest spelen namen zij het op tegen PSV/FC Eindhoven. Er moest gewonnen worden om bij de Belgische vrouwen te blijven.

Vorige week liet Ajax zien in goede vorm te steken door met goed voetbal en enig gemak met 3-1 van Brugge te winnen. In de regen moesten de vrouwen afrekenen met PSV met in het achterhoofd dat de koppositie voor het grijpen lag. Aan het eind van de avond speelde Standaard gelijk tegen Twente en pakte Ajax de koppositie. Hieronder de samenvatting van de wedstrijd van AjaxTV.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.