Overmars kan Milik ‘voor een prikkie’ kopen

Milik langer in Amsterdam? (Foto: @ArekMilik9)

Gisteren begon De Boer met Milik omdat hij beter uit de voeten zou kunnen op kunstgras, nou dat liet de Pool zien. Met twee fantastische doelpunten knalde hij Ajax naar de overwinning tegen Cambuur. De spits is gehuurd van Bayer Leverkusen, maar Overmars schijnt een hele gunstige koop-optie te hebben bedongen voor de 20-jarige goalmachine.

En Overmars zou volgens De Telegraaf maar wat graag die optie willen lichten, in de eerste plaats omdat hij voor ‘een prikkie’ te halen is: 2.5 miljoen euro. Marc Overmars zou al een akkoord hebben bereikt met de manager van Milik en hij zou begin 2015 aan de Leverkusen moeten laten weten of hij de optie licht of niet. Nu alleen Sigthorsson zien te verkopen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.