AD: Ajax kijkt naar Tsjechische spits

Is Necid straks in de Arena te bewonderen?

Vanmorgen kopte het AD dat Ajax aan het kijken is of Tomas Necid aangetrokken kan worden in de wintertransferperiode. De 25-jarige Tsjech speelt op dit moment bij PEC Zwolle.

De Tsjechisch international staat onder contract bij CSKA Moskou maar zijn contract loopt daar deze zomer af en kan voor een prikkie opgehaald worden. En Overmars kennende past dit precies in zijn straatje. Necid is al enige tijde in goede vorm bij PEC Zwolle. De spits heeft er de teller op vijf doelpunten staan voor PEC Zwolle en hij is sinds kort ook weer opgenomen in de selectie van het Tsjechische nationaal elftal.

Transfermarkt waardeert hem op het moment op 2.5 miljoen euro, aangezien de speler nog maar een half jaar op zijn contract te gaan heeft kan hij misschien zelfs voor minder aangetrokken worden door Ajax. Uw huisanalist is zowel sceptisch als licht enthousiast. “Necid is heeft een klap meer ervaring en het lijkt alsof hij zijn laatste kans op een carrière bij PEC met beide handen heeft  gegrepen. De Nederlandse competitie ligt hem wel dus voor dat geld kan Ajax wel een kans nemen.” Zo steltt uw huisanalist.

Daarnaast is hij misschien een beter optie dan Milik, die aan het eind van het seizoen weer terug gaat naar Bayer Leverkusen. Milik is met zijn 19 jaar eerder een sta-in-de-weg voor Zivkovic, Necid is een veel betere optie voor de toekomst voor de 18-jarige spits omdat die na een paar jaar weer weg kan. Het kopen van Milik, die 19 is, zou eerder betekenen dat Ajax geen toekomst ziet in Zivkovic op de lange termijn. Uw huisanalist is dan ook benieuwd welke keuze u zou maken.

Ajax wint van Dinamo Zagreb

  • Verlies (9%)
  • Gelijkspel (7%)
  • Ja, kleine overwinning (59%)
  • Ja, makkelijk (25%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.