Prognose AZ-Ajax: Milik is kaas de baas

Het is matchday! En wat een topper. Landskampioen Ajax neemt het vanmiddag op tegen AZ, de ploeg van Marco van Basten. Wat gaat het worden? Onze betrouwbare prognose weet net als Dick Jol het antwoord al.

Ajax-trainer Frank de Boer laat zijn WK-gangers Jasper Cillessen en Daley Blind vanaf het begin meedoen, na de enigszins tegenvallende vertoning van vorige week. Voor Joël Veltman komt het duel nog te vroeg.

Zeg het maar, Frank.

AZ tegen Ajax, Marco tegen Frank: het belooft in ieder geval, zoals zo vaak, een opwindend treffen te worden vanmiddag.

Ter zake nu. Hoe luidt de betrouwbare prognose voor vanmiddag?

Het is misschien een belegen uitdrukking, maar Ajax laat zich de kaas niet van het brood eten in Alkmaar. Met slim positiespel worden de naïeve Alkmaarders overrompeld. Grote held wordt de enige Ajacied met een beetje zuivel in zijn naam: Polen-flop Milik scoort twee van de drie Ajax-goals. AZ – Ajax: 0-3. Prima uitslag dus!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.