Ajax pakt 6 miljoen mee van transfer Suarez

(@luis16suarez)

Ajax pakt ruim 6 miljoen euro mee van de transfer van Luis Suarez van Liverpool naar Barcelona. Met die overgang is in totaal zo’n 81 miljoen euro gemoeid, maar het kan ook 83 miljoen zijn.

Suarez werd in 2011 voor zo’n 25 miljoen euro door Ajax aan Liverpool verkocht, vlak na het roemruchte bijtincident met Otman Bakkal (twee bijtincidenten geleden, red.). Bij die transfer is destijds vastgelegd dat Ajax nog een aardig percentage zou krijgen als de Uruguayaan vervolgens weer zou worden doorverkocht.

‘Een aardige bonus’, meldt onze huisanalist. ‘Verder kunnen we Barcelona wat mij betreft verder afschrijven als team met enige sympathie, met alle respect voor onze Luis. Een elftal met Neymar, Messi en Suarez in de spits is geen haar beter dan een koopclub als Real Madrid of PSV.’

Wordt al met al en ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.