Einde aan tijdperk Whitney Sharpe bij Ajax

Foto: @Sharpiee6

Met de euforie rond de terugkeer van Anouk Hoogendijk bij Ajax zouden we het bijna vergeten, maar Whitney Sharpe, onze favoriete Amerikaanse voetbalster, speelde onlangs haar laatste wedstrijd voor de attractieve Ajax-vrouwen.

Na twee succesvolle jaren in Amsterdam zoekt Sharpe haar heil weer in de States. Onze huisanalist zal haar missen: ‘Sharpe was een betrouwbare, defensief sterke en technisch vaardige speelster met een goed schot en veel uitstraling.’

‘Bovendien was zij een graag geziene gast op de redactie van Ajax-Blog. Niet voor niets eindigde ze als tweede in onze betrouwbare vakantiepeiling (Met welke Ajacied wil jij het liefst op vakantie?), vooral dankzij haar aansprekende avonturen in Iowa‘, vervolgt de huisanalist.

Voorbij
Maar nu is die mooie tijd voorbij. Check hieronder aan afscheidsinterview met Whitney Sharpe.

De redactie van Ajax-Blog wenst Whitney Sharpe natuurlijk veel succes bij de voortzetting van haar loopbaan!

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.