Transfercircus Ajax: Milik zit in de tas

Zijn naam zong al rond in de stationair draaiende geruchtenmachine van de transfercarrousel, maar het is nu echt een feit: de Poolse spits Arkadiusz Milik speelt komend seizoen op huurbasis voor Ajax.

Milik komt van Bayer Leverkusen. Bevalt hij goed, dan wacht hem nog een mogelijk echt contract bij Ajax. De sympathieke spits werd onlangs door Bild Zeitung omschreven als ‘Polen-Flopp‘. Onze analist: ‘Je weet het niet. Misschien is Milik wel de rood-witte motor. Ik heb wel vertrouwen in deze sympathieke Pool. Powitanie Arkadiusz!

Foto: @arekmilik9

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.