Ajax-spelers gaan uit hun dak op receptie in Jakarta

Terwijl de meeste Ajax-fans in Amsterdam nog genieten van de regen en storm, zitten de niet voor Oranje opgeroepen Ajax-spelers bijna zevenduizend kilometer verderop in zonnig Jakarta voor een commercieel reisje.

Ajax speelt zondag een vriendschappelijke wedstrijd tegen het altijd lastige Persija. Maar eerst moesten er nog wat andere verplichtingen worden ondergaan. Zoals een receptie op de Nederlansdse ambassade in Jakarta. De Ajax-spelers hadden het zichtbaar naar de zin en genoten met volle teugen!

Maar er moest natuurlijk ook worden getraind! Het is weliswaar bijna vakantie, maar ook Persija is een tegenstander die je serieus moet nemen.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.