Ajax-fans: vierde landstitel is geen sleur

Het is niet saai dat Ajax voor het vierde opeenvolgende jaar kampioen van Nederland is geworden. Kampioen worden is namelijk altijd speciaal. Dat zegt bijna driekwart van de Ajax-fans in een betrouwbare peiling van Ajax-blog.

De opiniepeilers van Ajax-blog vroegen zich een maand geleden af: ‘Wordt het niet een beetje saai, zo’n vierde titel op rij?’. De Ajax-fans vinden van niet, zo bleek uit de antwoorden van de respondenten.

Liefst 72 procent is van mening: ‘Natuurlijk niet. Kampioen worden is altijd speciaal’. Slechts 13 procent vindt: ‘Ach, het wordt een beetje een sleur, maar wat geeft het. Kampioen is kampioen.’

‘Tel beetje kwijt’
Bijna één op de tien Ajax-supporters (9 procent) gaf aan het ‘wel een beetje zielig voor de (voormalige) concurrentie’ te vinden. Ook opvallend: 6 procent van de deelnemers van de peiling kan het allemaal niet meer zo goed bijhouden: ‘De vierde alweer? Ik raak een beetje de tel kwijt’.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.