Oude Ajax-doos: Petterson schittert tegen Genoa

De redactie van Ajax-blog vindt het op zijn tijd wel prettig om eens in de oude doos te kijken naar een van de vele mooie Ajax-wedstrijden uit het verleden. Vandaag gaan we 22 jaar terug in de tijd, naar 1 april 1992.

Ajax speelde dat jaar een weergaloos UEFA-Cup-toernooi, dat uiteindelijk ook werd gewonnen. Begin april was in de halve finale de schitterende Traditionsverein Genoa de tegenstander. De sfeer was geweldig en het begin was meteen al goed: menig Ajax-fan thuis had zich nog niet eens op de bank gesetteld of Stefan Petterson zette Ajax al op voorsprong.

Check hieronder nog eens de samenvatting van deze historische klassieker.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.