Terugblik: Ajax-Twente op 15 mei 2011

Ajax heeft schalen genoeg (foto: oleoleole)

Ajax speelde afgelopen weekend op papier een soort theoretische kampioenswedstrijd tegen FC Twente. Immers: niemand zal Ajax nu nog van de vierde landstitel op rij afhouden. Het duel van zondag riep herinneringen op aan 15 mei 2011.

Het was destijds niet bepaald rozengeur en maneschijn bij Ajax, waar verscheidene kampen elkaar de Arena uitvochten. Desondanks was op die mooie zonnige zondagmiddag iedereen met een Ajax-hart blij cq geëmotioneerd.

Nog een keertje terugkijken naar die dag kan hieronder, met dank aan de NOS.


Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.