Ajax-trainer De Boer: via Salzburg naar finale

(Foto: @FrankRonald1970)

Terwijl de snowboarders en shorttrackers ons nog altijd volcontinu om de oren vliegen, staat er voor Ajax deze week een belangrijke missie voor de deur: een goed resultaat neerzetten in de Europa League-wedstrijd tegen FC Salzburg en zo de weg richting finale vervolgen.

Wie Salzburg zegt, zegt Oostenrijk, en wie Oostenrijk zegt, zegt Wenen, de prachtige stad met het karakteristieke reuzenrad waar Ajax in 1995 de Champions League won. Helaas doen dergelijke nostalgische gedachten donderdag niet ter zake.

FC Salzburg is namelijk een goede ploeg, constateerde Ajax-trainer Frank de Boer ook toen hij de vriendschappelijke wedstrijd van de Red Bull-drinkers tegen Bayern München zag: Salzburg versloeg de Europese grootmacht met 3-0.

Check hieronder de gedachten en verwachtingen van onze eigen gouden medaille-winnaar Frank de Boer.

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.