Sneijder: deze Ajax-boys komen er wel

Ajax heeft het oefenduel met Galatasaray gisteren niet winnend kunnen afsluiten: de ploeg uit Istanbul won met 2-1. Maar Ajax maakte wel indruk op de Turken, zo meldde ons aller oud-Ajacied Wesley Sneijder na afloop.

Vlnr: Edwin van der Sar en Wesley Sneijder (via @AFCAjax)

Wesley, die ook nog speciaal op de foto ging met de iets langere Ajax-directeur Edwin van der Sar, sprak tegenover VI: ‘In de kleedkamer waren alle jongens onder de indruk van Ajax. Ze spelen al jaren een soort voetbal dat we hier in Turkije niet gewend zijn. Voetballend gezien zit het perfect in elkaar.’

‘De tweede helft speelden ze met een totaal andere ploeg en bleven ze hetzelfde spel spelen. Dat zegt heel veel. Ze moeten alleen leren om efficiënter te worden. In het topvoetbal moet iedere kans raak zijn. Maar de toekomst ziet er opnieuw goed uit. Deze boys komen er wel’, aldus Sneijder.

 

Lees ook:Live Blog: Sparta – Ajax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.